|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2017 Saat 23:37 |
![]() ![]() Merhaba Kadir bey, Kizim 28 aylik hassas tenli bir cocuk sivrisink isrdigi zaman cok kotu oluyor isirilan yer taş gibi olup sisiyor ve hemen ertesi gune su topluyor cok feci kasiniyor ve icindeki su akarsa yara oluyor akmazsa boyle duruyor..soktugunu anladigim anda fenistil jel ya da stilex suruyorum kasinmasin diye ama ne fayda:( su akmaya baslayincada jeli birakip baticon suruyorum ne yapabilirim bilemedim... |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar yaptiklariniz dogru ve yeterli... Yaz baslangicindan itibaren, disari cikarken, "Sinek kovucu" losyonlardan ( Sin-Kov veya Off Sprey gibi) kullanin..
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Sagolun hocam hepsi sizin sayenizde okudukca bilincli anne olmaya calisiyorum..ancak bu sekilde olmasi neden acaba ?
Yanik gibi ici su topluyor sivri bir emmeye gorsun hemen bu skilde oluyor :( bir de o icindeki su akmasimi lazim mikrobikmidir yoksa suyu icinde duranlar var kasimasina engel oldugum icin patlamadilar Saygilarimla |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "sivi"; olusan Kimyasal tahris sonucu, dokunun reaksiyonudur..
Nasil ki; gozunuze bir yabanci cisim kactiginda, gozde yasarma oluyorsa, bu gibi uyarilarda ve bilhassa yaniklarda bu sekilde sivi salgilanir.. Mikrobik degildir!! Cok kurcalamayin, patlatmaniz da gerekmiyor. Acilanlara bir defalik, Batticon surun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|