|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 00:29 |
Merhaba kadir bey. Oğlum 29 aylık 14.2 kg boyu da 93 cm. Yaklaşık 2 haftadır çok açık renkli hatta beyaza yakın kaka yapıyor bezi da hafif yağlı. Hergün mutlaka tereyağlı yumurta yer. Yani yağlı da yediriyorum gerçi çok iştahlı bir çocuk değil. Bir yazınızda bunları yazmışınız
Beyaz diski "tehlikelidir" diye bir sey yok. Yagsiz yediginizin isaretidir. Tehlikeli durumlar: 1- Safra yollarinin dogustan olamamasi veya kismi esksikligi(Byler hastaligi gibi).. Dogumdan itibaren beyaz kaka vardir, sonradan olmaz. 2- Safra yollarinin Hepatit veya baska bir sebeple (tas gibi) tikanmasi.. Tablo o kadar agir ve barizdirki, kimse kaka rengi ile ugrasmaz. Ama çok da endişeliyim bir anda neden kaka rengi değişir ve geçmedi de. İçinde topaklik da var. Gaita tahlili yaptırım mı? Beyaz kaka nin sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de 3 aylik kızım var. Parazit varsa kızımda da olur endişesi taşıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Kusura bakmayın parça parça yazıyorum ama yaklaşık 4 aydır kilo almıyor ama boyu uzadı
Bir de memlekete geldik küçük bir il kapsamlı bir hastane yok. Ayrıca annemler faydalı olur diye biz gelince koyun sütü alıp yoğurt yapmışlardı ondan da olur mu bilmiyorum. Ayrıca bir yerde pankreas yetmezligi diye okudum. Tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemek icin; Eczaneden, Festal Draje alin, havanda ezin. 2-3 kisma ayirip yemeklerine ilave edin. 3 gun sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Tamam şimdi hemen alıyorum. 3 gün sonra yazarım. Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Dün kullandık ilacı. Sadece 1 kere ve kahverengi kaka yaptı. Bugün de havuza girmişti mikrop kapmış galiba kusup duruyor. İlacı veremedim aksam yaptığı kaka yine beyaz geldi. Şimdi ilacı versem bile etki etmez diye düşünüyorum. Yarın kusması geçerse ilacı yine vereyim mi? Sorunun ne olduğunu düşünüyorsunuz kadir bey? Festal draje ye devam edeyim mi? Teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 gun bekleyin, ondan sonra ; gerekirse kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Merhaba Kadir Bey,
Oğlum 4 gündür günde 3-4 defa kaka yapıyor ve bazıları beyaz renkli. Çok endişeliyim. 1. Tekrar Festal vereyim mi? Uzun süre Festal kullanmanın zararı olur mu? Bu enzim eksikliği başka bir sorun oluşturur mu? Pankreasında bir sorun olabilir mi? Gaita tahlili yaptıralım mı? 2. Atopik Dermatit kaşımaktan geceleri uyuyamıyor. Mısır nişastası ile yıkayıp zeytin yağı sürüyorum. Biraz rahatlatıyor ama geçirmiyor. Dermatolog steroid verdi ama kullanmak istemiyorum. Ne yapabilirim? 3. 4.5 aylık kızım var. Sadece anne sütü alıyor. Karnında kabarcıklar var. Alerjik olabileceğini söylediler. Gazı da çok kokuyor. Bir sorun teşkil eder mi? Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|