|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 20:36 |
Hocam merhaba oğlum 24.ayini bitirdi. Tam olarak kendini ifade edemiyor ama dilinin döndüğü kelimeleri söyleyebiliyorum iki uç kelimelik cümleler kuruyor.ingilizce klipli çocuk şarkıları izlemeyi çok seviyor çok izliyor.bende İngilizce ogretmeniyim bazen bende söylüyorum sayılardan bazılarını organlardan bazılarını öğrenmiş .ama bi sıkıntı farkettim Türkçe konuşurken sık sık kelimelerin başına the koyuyor.'the erdem'diyor mesela. Hocam normalde bi sakınca olmaz diye biliyorum ama cevremden gurbetçi çocukları gibi ne düzgün turkcesi olacak ne de İngilizcesi diye kiziyorlar. Haklilar mi diye endiselendim. Yani annesi olarak benden bazen (çok sık da değil)İngilizce duyması ana dilinin gelişimini olumsuz etkiler mi.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yasinda bunlari yapabiliyor olmasi bile mukemmel bir basaridir!! Etrafin NE BILIYOR KI??? Aynen devam edin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|