Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dil edinimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDil edinimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 535
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dil edinimi
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 20:36
Hocam merhaba oğlum 24.ayini bitirdi. Tam olarak kendini ifade edemiyor ama dilinin döndüğü kelimeleri söyleyebiliyorum iki uç kelimelik cümleler kuruyor.ingilizce klipli çocuk şarkıları izlemeyi çok seviyor çok izliyor.bende İngilizce ogretmeniyim bazen bende söylüyorum sayılardan bazılarını organlardan bazılarını öğrenmiş .ama bi sıkıntı farkettim Türkçe konuşurken sık sık kelimelerin başına the koyuyor.'the erdem'diyor mesela. Hocam normalde bi sakınca olmaz diye biliyorum ama cevremden gurbetçi çocukları gibi ne düzgün turkcesi olacak ne de İngilizcesi diye kiziyorlar. Haklilar mi diye endiselendim. Yani annesi olarak benden bazen (çok sık da değil)İngilizce duyması ana dilinin gelişimini olumsuz etkiler mi.

- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2017 Saat 03:18
2 yasinda bunlari yapabiliyor olmasi bile mukemmel bir basaridir!!
Etrafin NE BILIYOR KI???  Aynen devam edin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.