Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşırı derecede yemek seçme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşırı derecede yemek seçme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aşırı derecede yemek seçme
    Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 10:45
34 aylık kızım yaklaşık 1 yıldır köfte(sadece benim yaptığımı yer),muz,sıkma portakal suyu yada hazır meyve suyu, sade makarna,tavuk suyu pilav, yoğurt, pişi, çikolata ve günlük 750m sütl dışında başka birşey yemiyor. 
20. ayına  kadar her türlü etli sebzeyi, meyveyi, balığı yerdi.  
103 cm, 17kg , gelişmiş çocuk ama vitamin eksiği oluşur mu? 
Yemek seçmesini nasıl engellerim?
Yukarı Dön
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 10:56
bir de yumurta günde, çikolatalı sütün içine blendarlayıp çaktırmadan içiriyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118033
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 19:59
12cm boy ve 3.5kilo agirlik fazlaliklari var... 5 yas elbisesi giyer.. 
Daha baska ne yesin????  Illaki Brokkoli mi yesin???  Ben hala yemiyorum.. 
Siz anladigim kadari ile; " Ala-turka" beslensin istiyorsunuz.. Bosverin, esas bu sekil beslenmesi
makbuldur..   Ayricada; Mal ortada!!!   Begenmiyen, kendi kizini sizinki ile mukayese etsinde gorelim!!! 

Yukarı Dön
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 20:32
"Vitaminsiz kalır, çabuk hasta olur." lafını o kadar çok duydum ki içim rahat etmedi. Teşekkür ederim . :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.