|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 10:45 |
34 aylık kızım yaklaşık 1 yıldır köfte(sadece benim yaptığımı yer),muz,sıkma portakal suyu yada hazır meyve suyu, sade makarna,tavuk suyu pilav, yoğurt, pişi, çikolata ve günlük 750m sütl dışında başka birşey yemiyor.
20. ayına kadar her türlü etli sebzeyi, meyveyi, balığı yerdi. 103 cm, 17kg , gelişmiş çocuk ama vitamin eksiği oluşur mu? Yemek seçmesini nasıl engellerim?
|
|
![]() |
|
benay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir de yumurta günde, çikolatalı sütün içine blendarlayıp çaktırmadan içiriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
12cm boy ve 3.5kilo agirlik fazlaliklari var... 5 yas elbisesi giyer.. Daha baska ne yesin???? Illaki Brokkoli mi yesin??? Ben hala yemiyorum.. Siz anladigim kadari ile; " Ala-turka" beslensin istiyorsunuz.. Bosverin, esas bu sekil beslenmesi makbuldur.. Ayricada; Mal ortada!!! Begenmiyen, kendi kizini sizinki ile mukayese etsinde gorelim!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Vitaminsiz kalır, çabuk hasta olur." lafını o kadar çok duydum ki içim rahat etmedi. Teşekkür ederim . :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|