|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 15:49 |
Hocam arkadaşımın kreşe başladıktan sonra geniz eti büyüyen 4buçuk yaşında kızı var.Yazılarınızı bugün okudu tavsiyeleriniz üzerine buhar banyosu,coldmix,serum fiz. uygulayacak.Ancak kızında bu arada duyma problemi başlamış,bunun için ne yapılabilir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oztaki borusu kapalidir.. Bu durumda, kulak zari iyi titresim yapamadigi icin, duyma gecici olarak azalir. Hemen; Iliadin damla baslayin. Kullanim icin, son 1 hafatada yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yukarıda yazdığım arkadasımın kızına 13 Kasım da alerji testi yapılacakmış kullanılan ilaçları kesin demiş doktor iliadin damlatın demiştiniz teste bir etkisi olurmu hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatim boyunca, hicbir hastamdan bu uyduruk; "Allerji Testlerini" istemedim... Parasi coksa yaptirsin!
|
|
![]() |
|
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
Hocam bu tedavinin suresini ogrenebilir miyim? Belirttiginiz yontemle 3 gun illiadin damlattim. Duzelmeyince 1 gun ara verip 3 gun daha uyguladim ancak duymama problemi devam ediyor. Hafif gribi var ondan olabilir mi? Ne yapmaliyiz?
|
|
![]() |
|
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
Hocam size zahmet bu sorumu da yanitlar misiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi gecti ise, Iliadin gerekmez, gerisi Grip gecince kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
|
hcolak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Hocam merhaba.
Bu iliadin kullanma süresi var mı? 3 gün ara ile ne kadar süre kullanabiliriz. Oğlum hiç duymamaya başladı. Ağız kokusu da var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|