Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık kaka yapma,istahsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık kaka yapma,istahsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nhlonkn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nhlonkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık kaka yapma,istahsizlik
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2017 Saat 15:49
hayirli günler hocam 4 aylik bi kizim var cok sık kaka yapiyor bir aydir gunde 7 kere yaptigi oluyor cogu zaman anne sutu pek almiyor mama veriyorum onu da pek sevmiyor yeni yeni kasik mamasina basladim ama pek istahi yok kaka durumu icin 3 kere goturdum gaita normal cikiyor arastirilsin istiyorum ama bir yasina kadar arastiramayiz diyolar cocugum bir ayda hic kilo almadi bir yasina kadar nasil devam edecek boyle size cok guveniyorum bu konuda yazilarinizi gordum bizim durumumuz normal mi lutfen beni bilgilendirin cocugum cisten daha cok kaka yapiyor sut alerjisi mi enzim eksikligi mi bagirsaklarinda bi problem mi var diye dusunmekten delirmek uzereyim cevabinizi bekliyorum insallah hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2017 Saat 22:36
Agirligi belirtmemissiniz!!!
EGER; kilosu, 6.5kilo'dan fazla ise, daha evvelce asiri beslediginiz icin simdi cocuk kendini obeziteden
koruyabilmek icin bu sekilde davraniyor demektir. 
Ne girerse, o cikar!!  Bu kadar cok kaka yapmasi tabiiki asiri yemesinden, gunde:4, en fazla 5 ogun verin. 

Yukarı Dön
nhlonkn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nhlonkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2017 Saat 14:22
Suan 7 kilo dogum kilosu 3.450 gr boyu suan 66 cm boyu ayina gore uzun ilk uc ay aldi bu kiloyu daha sonra mamasini sevmedi istemedi gunde 4 ogun aliyor ve 100 en fazla 150 cc iciyor mamasini eskiden daha guzel beslendigi halde bu kadar kaka yapmiyodu simdi yemedigi halde cikariyor doktor bakso damla verdi kullanmamda bi yarar veya zarar var mi sizce
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2017 Saat 03:09
1- Bakso damla; 4 yas altina KULLANILMAZ!!! Icini OKUYUN....Sonrada:  Ilaci verenin gozune sokun!!!
Bakso damla, Probiyotik ihtiva eder. Yani barsaklarda bulunan bakterileri ihtiva eder.
Gunumuzun en onemli sarlatanlik ilaclarindan biridir.  Ilk yapilis nedeni: antibiyotik kullanim sonucu yok 
olan barsak bakterilerini yerine koymak icindir. Ama, gunumuzde, sarlatan doktorlar sayesinde, vitamin
niyetine veriliyor..
600 gram fazlasi var ve hala fazla yiyor.Sakin zorlamayin. 

Yukarı Dön
nhlonkn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nhlonkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2017 Saat 13:53
Kime guvenecegimizi sasirdik hocam sagolun. Beslenme konusunda bi tavsiyeniz var mi inek sutu verebilir miyim ek gidalardan neleri verebilirim olculu bir sekilde tabi mamayi sevmiyor fazla... Tesekkur ederim ilginiz icin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2017 Saat 19:43
DAIMA, vereceginiz, hatta kendinizin kullanacagi ilaclarin bile ustunu-icini okuyun!!!
4 ay bittikten sonra, "kutu sutlerinden" verebilirsiniz. (Acik sutler olmaz).. 
Ilk gun; 1 defa,  50ml kadar verin...  Bir problem cikmazsa, sayi ve miktarlari tedricen arttirin. 
Eski mailleri okuyun..Bebek ve Cocuk beslenmeleri en cok suistimal edilen konulardir.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.