|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nhlonkn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2017 Saat 15:49 |
hayirli günler hocam 4 aylik bi kizim var cok sık kaka yapiyor bir aydir gunde 7 kere yaptigi oluyor cogu zaman anne sutu pek almiyor mama veriyorum onu da pek sevmiyor yeni yeni kasik mamasina basladim ama pek istahi yok kaka durumu icin 3 kere goturdum gaita normal cikiyor arastirilsin istiyorum ama bir yasina kadar arastiramayiz diyolar cocugum bir ayda hic kilo almadi bir yasina kadar nasil devam edecek boyle size cok guveniyorum bu konuda yazilarinizi gordum bizim durumumuz normal mi lutfen beni bilgilendirin cocugum cisten daha cok kaka yapiyor sut alerjisi mi enzim eksikligi mi bagirsaklarinda bi problem mi var diye dusunmekten delirmek uzereyim cevabinizi bekliyorum insallah hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agirligi belirtmemissiniz!!! EGER; kilosu, 6.5kilo'dan fazla ise, daha evvelce asiri beslediginiz icin simdi cocuk kendini obeziteden koruyabilmek icin bu sekilde davraniyor demektir. Ne girerse, o cikar!! Bu kadar cok kaka yapmasi tabiiki asiri yemesinden, gunde:4, en fazla 5 ogun verin. |
|
![]() |
|
nhlonkn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suan 7 kilo dogum kilosu 3.450 gr boyu suan 66 cm boyu ayina gore uzun ilk uc ay aldi bu kiloyu daha sonra mamasini sevmedi istemedi gunde 4 ogun aliyor ve 100 en fazla 150 cc iciyor mamasini eskiden daha guzel beslendigi halde bu kadar kaka yapmiyodu simdi yemedigi halde cikariyor doktor bakso damla verdi kullanmamda bi yarar veya zarar var mi sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bakso damla; 4 yas altina KULLANILMAZ!!! Icini OKUYUN....Sonrada: Ilaci verenin gozune sokun!!! Bakso damla, Probiyotik ihtiva eder. Yani barsaklarda bulunan bakterileri ihtiva eder. Gunumuzun en onemli sarlatanlik ilaclarindan biridir. Ilk yapilis nedeni: antibiyotik kullanim sonucu yok olan barsak bakterilerini yerine koymak icindir. Ama, gunumuzde, sarlatan doktorlar sayesinde, vitamin niyetine veriliyor.. 600 gram fazlasi var ve hala fazla yiyor.Sakin zorlamayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kime guvenecegimizi sasirdik hocam sagolun. Beslenme konusunda bi tavsiyeniz var mi inek sutu verebilir miyim ek gidalardan neleri verebilirim olculu bir sekilde tabi mamayi sevmiyor fazla... Tesekkur ederim ilginiz icin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
DAIMA, vereceginiz, hatta kendinizin kullanacagi ilaclarin bile ustunu-icini okuyun!!! 4 ay bittikten sonra, "kutu sutlerinden" verebilirsiniz. (Acik sutler olmaz).. Ilk gun; 1 defa, 50ml kadar verin... Bir problem cikmazsa, sayi ve miktarlari tedricen arttirin. Eski mailleri okuyun..Bebek ve Cocuk beslenmeleri en cok suistimal edilen konulardir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|