|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esgh09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2017 Saat 11:45 |
Iyi gunler Kadir bey.
26 aylik olan oglum iki gundur oksuruyor. 2 gun once soguk havaya maruz kaldiktan sonra burun akintisiyla basladi fakat bu gece iyice siddetlendi 4 kere kustu surekli oksuruyo ve gece uyutmadi ne yaptiysam hafiflemedi oksuruk burnunu actim balli limon yaptim kustu ve soguk soguk terliyor. Sabaha karsi biraz uyudu. Uyandigindan beri oksuruk ardi ardina takati kalmadi. Birsey yemiyor. Dilinin uzerinde pas lekesi görüyorum agiz kokusuda var ama ates yok. Antibiyotik gerekli olur mu? Cok sik hastalanan bir cocouk ilac vermek yerine dogal yollarla iyilestirmek istiyorum. Esimle tartisiyoruz ilac vermiyorum diye. Icim gidiyor oksurup uyuyamayinca. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Esgh09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogle vaktinde acile goturdum. Doktor gribal enfeksiyona bagli geniz akintisi dedi. Peditus yazdi. Burnunu serum fizyolojikle acik tutun dedi. Eve geldikten sonra uyudu. Uykudayken ates eklendi
Simdi olctum 39 derece halsiz ve oksurugu devam ediyor. Antibiyotik icin ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maileri okuyun. Ne zaman Antibiyotik kullanilacagini 10 seneden beri anlatiyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|