|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcanerk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcanerk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2017 Saat 17:20 |
Değerli doktorum ablamın 8 yasindaki kızı beta olmuş dün ateşi vardı bugün tahlil yaptırdılar dünden buyana 31 aylık oğlum ile birlikteler şuan için oğlum iyi ama ona geçmiş olma ihtimaline karşın hemen ogluma antibiyotige başlayalım mı
Ablamın 23.5 kiloluk kızına Dr largopen 400 10 gün 1 bucuk ölçek sabah akşam demiş uygun mu siz iğne diyorsunuz biliyorum ama çocuklara vurduramicaz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117871 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayin... 10 seneden beri anlatiyorum, yeter artik!!!
|
|
![]() |
|
sevcanerk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcanerk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorum kusura bakmayın aslında yazılarınizi okuyorum sayenizde ogreniyoruz hep ama anne olarak çok korktum biran ve ogluma geçmis olma ihtimaline karşı antibiyotik kullanmalı miyim diye sormak istemiştim bununla ilgili yazı goremedigim için tekrar kusura bakmayın lutfen
Düzenleyen sevcanerk - 15 Ara 2017 Saat 20:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|