|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2017 Saat 21:09 |
hocam merhaba
Oğlum4 yaşında. 2 sene önce yüksek ve inatçı ates ardından once eklem arkalarinda sonra karin ve kasikta olan kırmızı cok minik ve birleşen kırmızı döküntüleri olmuştu.. ağızda koku yada dilde pas yoktu..o zaman siz tatileydiniz..ben de eski yazilari araştırıp kızıl olduğunu düşünüp deposilin icin fakulteye goturmustum..benim anlatmam ve muayene ile onlar da kızıl deyip deposilin yapmışlardı... Şimdi ise oğlum az once yemek yerken bogazim acio dedi ama onemsemedim cunku benimde bogazim agrio 1 haftadir.. Sonra atletini duzeltirken karninda yine kizila benzeyen kırmızı dokuntulerden gorunce panikledim..komple vucuduna baktim sadece karninda ce sirtinda var..sonra bogazina baktim bademciklerinde beyaz beyaz şeyler vardı...ateşi yok,agizda pis koku yok..dilinden emin olamadim..normal gibi geldi..herhangi bir halsizlik filan da yok ama tabi ilerleyen saatlerde durumu kotulesirmi bilmem...yine kızıl yada beta mıdır? Deposilin. gerekirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske; 2 sene once de; simdi de; Strep-A Testi yaptirmis olsa idiniz.. "......yine kızıl yada beta mıdır?.." Gormeden ben nasil bileyim??? Hic olmazsa, govdesinin, boynunun ve dirsek iclerinin resimlerini gonderse idiniz. |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Resim cektim ama resimde belli olmadığı icin yollamadim..
Demin uykusunda kontrol ettim biraz atesi var, döküntüler kaybolmus gibi..bogaz ağrısı artmış ve ara ara öksürük var..ayrıca huzursuzkuk da var.. Şimdi sadece strep a testi icin götürmeye kalksam başıma is almadan hastaneden cikamiycam onu da biliyorum... Suan saat sabah 11. Karnında ce sırtında döküntüler yine var hatta komple karnı ve sırtı kipkirmizi olmus..ates yok denecek kadar az..el parmak uclarinda hassasiyet var.genel durumu iyi... Strep a testi yaptırmak icin hastaneye goturcez
Düzenleyen esra_kocabiyik - 27 Ara 2017 Saat 11:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam şuan saat 16:00 ve sabahtan beri keyfi yerinde.. ateşi gün içinde olmadı..boğaz ağrısı da yok şuan..
dr. a götürdük strep a için ama yapmadı.. muayene etti ve boğazında dilinde hiç bişey yok,ateşi de yok dedi.. döküntüler için de alerjik olabilir takip et dedi.. ara ara döküntüleri kaşınıyor..ama çok değil şimdilik.. sadece vücut kısmında var döküntü eklem arkalarında filan yok..sadece vücudundan kasığa doğru bacak arasında var biraz.. resimleri ekliyorum.. çok bbeli olmuyor resimde ama.. kırmızılığı çok koyu olmadığı için... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizil degil...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam bugün döküntüler eklem arkalarina,el ve ayaklara da yayildi..hatta yüzünde de minik minik kabarikliklar olustu ama rengi henuz kırmızi degil...
Yediği birşey bunu yapmış olabilirmi? Gerçi ilk defa yedigi bisey olmadi bu zamanda...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik dokuntu HIC DEGIL!!! Tamamen Viral bir dokuntu.. 5. Hastalik veya Coxsackie olabilir. Birde; Enfeksiyoz Mononukleoz (1 hafta ates yapar) esnasinda, Antibiyotik aldi ise, o yapar. Her hangi bir ilac aliyorsa, hepsini kesin. Unutmayin: Turk doktorlari, "Alerji"den baska hastalik ismi bilmezler... Onlara kalsa, her sey allerji..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|