|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2018 Saat 04:26 |
Iyi aksamlar kadir bey 3 gün önce atesli viral enfeksiyon geçirdik 9 gun surdu.2 tur illiadin kullandım kulak agrisi için.serum fiz.kullanıyordum. şimdi 37.8 ates ve kulak agrisi ile uyandı.serum fiz yaptım kulak agrisi geçti ama ateş 38.2 devam ediyor.hocam bactirim baslamalimiyim.
Düzenleyen Mustuyıldız - 03 Oca 2018 Saat 06:21 |
|
![]() |
|
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bactirim ne zaman baslamalimiyim.birde bu sekilde yinelemesi normalmi .3.tur iliadine başladım.atesi düştü.ne zamana kadar illiadin turuna devam etmeliyim. Hocam birde bu süreçte duyma problemimiz basladi. Tv.çizgi filmin seslerini çok açmaya başladı. Sesi çok fazla dedigimize azken duymadığını söylüyor .zamanla duzelirmi.(5 yas 19 kilo)
Birde kulak agrisi ile ateş olma sebebi ve daha sonra illiadin damlatinca geçmesinin teknik sebebi nedir acaba.. Düzenleyen Mustuyıldız - 03 Oca 2018 Saat 06:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi + Ates oldugunda Bactrim baslayin. Gerisini okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Hocam tekrar ates 38.2 gibi olup kulak agrisi olunca bactirim başladım.2 kere kullandiktan sonra bir daha atesi cikmadi 5 gün 2x1.5 ölçek kullaniyorum. (5 yas 19 kilo)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|