Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAstım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bahartomurcuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bahartomurcuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astım
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2018 Saat 21:06
Kadir Bey İyi Akşamlar 2 Kızımda Heray Bronşit Oluyor Grip Gibi Başlıyor 3.Gün Doktor Ciğerde Hırıltı Var Diyor Virus Herseferinde Ciğere Neden İner ki Balgamlı Öksürük Ventolin Fliksotıde Veriyorlar Ama Ben Onları Vermesemde 15 Güne Geçiyor Denedim . Doktotlar Heray Olduğu İçin Astım Dediler Flixotide Koruyucu Fıs Verdiler Onuda Denedim Ama Yine Aynı Onu Versemde Heray İniyor Bide Geniz Burun Akıntıları Hiç Geçmiyor Allerjide Çıkmıyor Ne Yapabilirim İliadin i de Denedim Geçmiyor Bi Türlü Ne Verebilirim Bana Neler Önerirsiniz Çok Teşekkür Ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 03:23
Biraz eski mailleri okuyun, nasil bir sahtekarlik cemberi icinde oldugunuzu anlarsiniz...

Bilhassa; "Sahtekarligin 3 safhasi" yazilarimi iyi okuyun.. Size uygulanan sahtekarliklar aynen budur..
Turk cocuk doktorlarinin eline bir dustunuzmu, sizi boyle dolandirirlar..
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin... 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bahartomurcuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 08:29
Kadir Bey Teşekkür Ederim Bide Öksürük Olduğunda Cok Hoplayıp Zıplayınca Nefes Alamıyom Falan Diyor? Ufak Kızıma Sayenizde Çok Temkinli Dikkatli Davranıyorum Grip İlerlerse Perebron Veriyorum Astım İlaçları Kesinlkle Vermiyorum İyi ki Varsınız
Yukarı Dön
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 10:17
Hocam balgam olduğunda perebron kullanabilirmiyiz iki yaş altı 18 aylık 85cm 12.5kg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 19:04
Hicbir oksuruk surubunu vermeyin...
Okumaya devam edin.. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin..   
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bahartomurcuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 09:14
Sağ olun hocam bilgileriniz için hydrllın kullanabılır mıyım gecmeyen burun tıkanıklığı için 4 aydır ekimden beri geçmiyor serum fızyolojık ve iliadin verdim ama neden bukadar uzun surer ki burun tıkanıklığı alerjide yok tşkkür ederiz hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 18:57
Hicbir oksuruk surubunu vermeyin...
Okumaya devam edin.. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin..   
Yukarı Dön
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 23:36
Peki hocam hicmi yok yani uygun bir ilaç nebileyim balgamı kolay cikarmasi için yada kirginligini almak için çocuğu rahatlatmak adına bazi suruplarin içinde burun açıcı falan yazıyor serum fizyolojik bazen ise yaramıyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.