|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yaz2015** ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaz2015**
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2018 Saat 11:32 |
Merhaba Kadir Bey,
20 gün önce kızım üst solunum yolları hastalığı geçirdi. 28 aylık. Zaten oyun grubuna bu yıl başladığından beri 2 haftada bir mutlaka hastalanıyor. Doğduğundan beri hiç antibiyotik vermedik ve ateş düşürücülerle, doğal yollarla bir şekilde atlattık. Ama en son 20 gün önceki hastalığında kulağının arkasında bir sertlik çıktı. Fark eder etmez hemen doktoruna götürdüm. Üzerinde durmadı, hastalığına bağladı ve geçeceğini söyledi Ancak 3 hafta geçmesine rağmen ve kızım şu anda hasta olmamasına rağmen hala bu beze duruyor. Büyümedi. Kaşıntı veya ağrı yapmıyor ama sonuçta geçmedi de. Bunun için ne kadar süre beklemeliyim, tekrar baktırmam gerekir mi? Ayrıca, kızım geceleri uykuya daldıktan sonra bi iki saat baş bölgesi ve ensesinden terliyor. Odası 21-22 derecede ve çok kaın yatırmıyorum. Hatta ilk uyuduğunda terlediğini bildiğimden üzerini de örtmüyorum. Sonra bir kaç saat sonra normale dönüyor ve o zaman üstünü örtüyorum. Bu bir hastalık belirtisi olabilir mi? Yukarıdaki durumla birleştirmeli miyim? Ama bu terleme durumu daha önceden beri var. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyonlar sonucu boyunda olusan bezelerin kuculmesi, en az; 2-3 ay alir.. Antibiyotiklerle bu bezeler kuculmezler. Akli basinda , dogru-durust bir doktorunuz var, kiymetini bilin.. Diger doktorlar gibi bir cuval ilac yazmamis, biyopsi filan yaptirmaya da kalkmamis. Eski mailleri okuyun. Cok eksiginiz var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2018 Saat 03:37 |
|
![]() |
|
Yaz2015** ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaz2015**
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim. Baş terlemesi için D vitamini test yaptırmadan vermem doğru olur mu?
Bir de, dün kızımın gözlerinin altında morluklar çıktı. Beze olması, morluklar olunca ben de arada bir bağlantı olup, olmadığını danışmak istedim. Eski konularda bulamadım. Göz altında neden morluk olur, ne yapmalıyım? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|