|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ömer Fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 09:20 |
Hocam arkadaşımın bir sorusu var buraya kopyaliyorum
Selamün aleyküm kızım 12 yaşında 55 kiloda normalde bademcikleri biraz büyük doktorlar öyle diyorlar . 6 yaşından buyana bir çok doktor ameliyat ettirmemi istedi fakat ben izin vermedim . Bu yıl ise eylül ayından bu yana sürekli hasta boğazı ağrıyor iki gün iyi oluyorsa üçüncü gün hasta karnı ağrıyor midesi bulanıyor başı dönüyor iki üç aydır çok da horluyor sanki nefes alamıyor gibi sesi de sürekli bozuk . Ne yapalım hocam ameliyat ettirelim mi ? ( 3 yaşından 6 yaşına kadar astım tedavisi gördü raporla ventolin aldı . Bir arkadaş tavsiyesi ile size durumu yazdık siz de bu çocuk astım değil dediniz ben o gün bütün kullandığı astım ilaçlarını kestim Allah in izni ile hiç bir sıkıntısı kalmadı . ) Allah razı olsun .Bu konuda da yardımcı olsanız çok memnun oluruz .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamaninda kullandiginiz o luzumsuz ilaclar yuzunden, 7-8 yaslarinda gelismesi gerken bagisiklik hala gelisememis. Acele etmeyin.. Gordugunuz arazlarlarin hepsi; bagisikligi gelistirecek.. Bir sekilde bu kisi gecirin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|