|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2018 Saat 23:08 |
Kadir bey kizim 24 aylik boy kilo gelisimi normal, emzirmeye devam ediyorum istahin cok yok ama az da olsa yiyor ,hastalandiginda pek doktora goturmem ilacta vermiyorum 20 gun once bir haftayabyakin asiri oksuruk olunca esimin baskisiyla doktora goturdur, doktor hanim yarim yamalak kontrol etti
Bademciklerin cok buyuk dedi kkb gorsun dedi ve peditus verdi ben ilacin kullanmadim birkacgun sonra oksuruk azaldi baska sikayet yoktu zaten arada bedemciklerini kontrol Ediyorum hala bedemcikler buyuk ufak tefek beyazliklar var ve kilcar damar seklinde kizarik bugun yne baktim ayni size danismak istedigim bu durum normal mi kbb doktoruna gitmelimiyim bu durum haricinde baska sikayet yok bademcikteki kizarikli sari lekeler ve kizariklik neden gecmiyor sizin tavsiyeniz gore haraket edicem tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yani, doktor "ameliyat" derse, 2 yasindaki cocuga Bedemcik veya geniz eti ameliyatimi yaptiracaksiniz??? Bu konuyu eski cevaplardan cok iyi okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|