Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bademcik sorunumuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBademcik sorunumuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NehirDefne34 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bademcik sorunumuz
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2018 Saat 23:08
Kadir bey kizim 24 aylik boy kilo gelisimi normal, emzirmeye devam ediyorum istahin cok yok ama az da olsa yiyor ,hastalandiginda pek doktora goturmem ilacta vermiyorum 20 gun once bir haftayabyakin asiri oksuruk olunca esimin baskisiyla doktora goturdur, doktor hanim yarim yamalak kontrol etti
Bademciklerin cok buyuk dedi kkb gorsun dedi ve peditus verdi ben ilacin kullanmadim birkacgun sonra oksuruk azaldi baska sikayet yoktu zaten arada bedemciklerini kontrol
Ediyorum hala bedemcikler buyuk ufak tefek beyazliklar var ve kilcar damar seklinde kizarik bugun yne baktim ayni size danismak istedigim bu durum normal mi kbb doktoruna gitmelimiyim bu durum haricinde baska sikayet yok bademcikteki kizarikli sari lekeler ve kizariklik neden gecmiyor sizin tavsiyeniz gore haraket edicem tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 19:12
Ne yani, doktor "ameliyat" derse, 2 yasindaki cocuga Bedemcik veya geniz eti ameliyatimi yaptiracaksiniz???
Bu konuyu eski cevaplardan cok iyi okuyun.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.