|
1.5 yildir gecmeyen burun akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selma1616 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selma1616
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 01:50 |
merhaba hocam, sizi 2 yıl once tanııdm ve o gunden bu yana arada cocuklarıma ates dusurucu dısında ilac kullanmadım cok sukur.ortopedi dısında da 2 yıldır cocukalarım dr yuzu gormedı sayenızde. oncelıkle bunun ıcın cok tesekkur ederım. fakat dediğiniz her uygulamayı yapmama ragmen 6.5 yasındakı oglumun 1.5 yıldır gecmeyen burun akıntısına bır turlu cozum bulamadık.burnu sureklı koyu sarı ya da yesıl renkte akıyor. gecen yıl burun yıkama aparatından aldım cunku kucuk serumfızyolojıkler bıze yeterlı olmuyordu. hergun sabah aksam tuzlu su uygulaması yapıyoruz.onu yapınca bırkac saat burnu akmıyor ama sonra aynı yogunlukta tekrar akmaya baslıyor.arada bırkac gun burun akıntısı kesılıuor bu sefer de burnu tamamen tıkanıyor ve nefes almakta gucluk cekıyor.ama maksımum 3 gun sonra tekrar burnu akmaya baslıyor.cold mıx te damlatıyorum cok tıkandıgında fakat hıcbırı koklu sonuc olmadı.cocukla okulda arkadasları ''sumuklu'' dıye dalga gecıyorlarmıs artık.sosyal hayatı da cok etkılenmeye basladı. babasının da kucukken yaz kıs burnu boyle akarmıs.bu yuzden de belkı ırsı bıreydır dıye cok onemsememsıtım. fakat bugun okuldan gelınce '' anne bugun arkadaslarımın soyledıkelrını hıc anlayamadım.kulagım az duyuyr dedı.dıs kısmından sag kulagına hafıfce dokundum .cıglık attı cok acıyor dedı.sol kulagında ıse bır sorun yok. yarın kbb doktorundan randevu aldım fakat sızın onerılerınız benım icin cok onemlı.umarım musaıt olup cevap verme sansınız olur.belkı doktora bıle gıtmemıze gerek kalmaz.. sımdıden teskkurler.
|
|
![]() |
|
Selma1616 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selma1616
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizden cevap gelmeden doktora goturmek istesemdim oglumu
illiadin damla basladim.dediginiz gibi 3 gun kullanacagim. Eger gecmezse oyle gotururum dr a diye dusundum. Fakat burun akintisi yine asiri kotulesti. Ogretmeni de soyledi bugun. "cok sknti yasiyor, yilin basindan beri hic duzelmedi hep burnu akiyor, 1 aya da gosterileri var umarim duzelir o zamana kadar" dedi. akintisi icin baska onerebileceginiz bir ilac vs var mi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnuna, deniz suyu cektirip, sumkurtun.. Veya, 10-15 damla damlatin.. Yatar vaziyette olsun. Imkan oldugunda da; ilk firsatta denize sokun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|