|
Parmaklarda sislik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 16:49 |
Merhaba dr bey arkadasimin kizi icin yaziyorum. 14 yasinda.tum parmaklarinda sislik oluyormus . Yuzuk takilan bolge. Dr a gitmisler, iltihapli romatizma demisler. Kortizonlu ilac kullanmis ve gecmis. Ilac sonrasi yine tekrarlamis , sislik. Yine tahlil yapmislar . Tahliller suan elimde yok ama isterseniz yolliyabilirim. Sizden bahsetmistim daha once size sormami istedi.
Birde sac diplerinde egzama varmis. Baska bir dr sedef hastaligindan supheleniyormus. Sizin fikrinizide sormak istiyoruz. Tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Juvenil Romatoid Artrit olabilir.. Bu hastaliga; "iltihapli romatizma" DENILMEZ!!! Sakin boyle, uydurma Turkce teshislere inanmayin. Ilk firsatta tahlilleri bana yazin.
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tahlil sonucumuz bu dr bey. Dr romatizma dedi.
|
|
![]() |
|
Dr bey tahlil sonucunu istemistiniz, dogru mu yolladim acaba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okunmuyor.
|
|
![]() |
|
![]() Arkadasim bunu yolladi bir tek. Bana da kagit cok bos geldi , anlayamadim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Site de bir ariza var. Moderator arkadaslara bildirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|