|
Tahlil Sonucu.Propolis.Probiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sudan çıkmış balık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sudan çıkmış balık
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 23:30 |
Merhaba Kadir Hocam Siz tatildeyken kızım için 1 hafta arayla 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Biz de çok seviniyorduk geçen sene çok hasta oldu ama sayenizde antibiyotik kullanmadık, bu seneyi de antibiyotik kullanmadan kapatırız evelallah diye düşünüyorduk ki olmadı.Kızımı size, siz istanbul’da iken getirip göstermeyi çok istedim ancak verdiğiniz numaralardan size ulaşamadım.Sağlık olsun Kadir Hocam.Siz iyi olun yeter bize.
Kızım 5 yaşında,18 kg,107 cm İlk hadisede önce burun tıkandı, ateşi çıktı, kulak ağrımaya başladı. Illiadin damla ve başı ağrıdığı için de calpol kullandım ağrı ve ateş 3 gün sonra kesildi 5 gün sonra 2 kulak birden ağrıdı ateşi çıktı. KBB doktoruna götürdüm. Bana ekranda kulak içini gösterdi.Zarın altı sıvı ile doluydu.Bactrim 200 mg kullandım 7 gün.
İkinci hadisede 1 hafta sonra ateşi çıktı. 2 günü şiddetli ateş ve karın ağrısıyla geçirdik. Burunda akıntı şeffaf ve çok olmadı.Solunum sayısı dakikada 60 idi.Öksürük yok.Boğazda kızırıklık ve ağrı yok.Domuz gribi geçirdiğimizi düşünüyordum ki 3. gün ateş ile birlikte ağızından çok pis koku gelmeye başladı.Doktora gitttik. Kan örneği burun sürüntüsü ve boğaz kültürü alındı.Beta temiz influenza temiz.Size diğer sonuçları da gönderiyorum. Azitro 200 mg kullandık 3 gün. Ateşi kademeli olarak düşüyordu.3 günün sonunda tamamen düştü.Fakat her antibiyotik verdiğimde karnı çok ağrıdı.
1-Bende hazırladığınız hastalık şemalarınızın çıktıları var.Onları hep incelerim.Doktor her ne kadar bakteriyel boğaz enfeksiyonu dese de ben biraz şüpheliyim.Zatürre olabilir miydi?
2-Kızıma her sabah suda çözünebilen 10 damla propolis damla vermeye başladım. Propolis hakkındaki düşünceleriniz nedir?
3-2 defa antibiyotik kullandık kim bilir ne kadar yararlı bakteriyi kaybettik? Her gün 1 şase 10 milyar CFU içeren probiyotik veriyorum. Bu 1 şaseyi yoğurt mayalarken de katıyorum. Sizce devam etmeli miyim?
4-Burada devlet su çiçeği aşısını 1 doz yapıyor.2. dozunu parayla yaptırıyoruz. 2. dozu da yapmamızı önerir misiniz?
|
|
![]() |
|
sudan çıkmış balık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.. Gittiginiz doktor, tam bir "Hokkabaz"!!! Her Grip de, Oztaki borusu kapanir ve bosluk icine salgilanan, (goz yasi yapisindaki) sivi, Oztaki borusundan akamaz ve bosluk icinde birikir.. HIC BIR Tip kitabi, bu durum icin Antibiyotik kullanin demez. Sadece Iliadin damla ile, Oztaki borusunun acilmasi ve sivinin akmasinin saglanmasi yeterlidir.. Ama pustluk baska!!! Antibiyotikler ve diger ilaclar verilerek, sizde; sanki bu is boyle ilaclarla hallolur duygusu gelistirecekler ve bu durum diger ilaclarla da, daha sik gorulecek ve en sonunda sizi biktirip, Geniz eti ve/veya Bademcik ameliyatlarina razi edecekler. Tezgah hep boyle isler.. Ne Propolis, nede Probiyotikler bu durumda, hicbir ise yaramazlar... Bu maddeler barsak cidarindaki bagisikligi duzeltirler... Sistemik bagisikligi degil!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Merhaba Kadir Hocam
ilginiz için teşekkür ederim Yukarıda bahsettiğim ikinci hadiseden sonra aldığımız sonuçları size yeniden gönderiyorum. İkinci hadisede 2 kulak ağrısı ve ateşi için kullandığımız Bactrim den 1 hafta sonra ateşi yeniden çıkmıştı.İlk 2 günü şiddetli ateş ve karın ağrısıyla geçirdik. Burunda akıntı şeffaf ve çok olmadı.Solunum sayısı dakikada 60 idi.Öksürük yok.Boğazda kızırıklık ve ağrı yok.Domuz gribi geçirdiğimizi düşünüyordum ki 3. gün ateş ile birlikte ağızından çok pis koku gelmeye başladı.Doktora gitttik. Kan örneği burun sürüntüsü ve boğaz kültürü alındı.Beta temiz influenza temiz.Size diğer sonuçları da gönderiyorum. Azitro 200 mg kullandık 3 gün. Ateşi kademeli olarak düşüyordu.3 günün sonunda tamamen düştü.Fakat her antibiyotik verdiğimde karnı çok ağrıdı. 1-Bende hazırladığınız hastalık şemalarınızın çıktıları var.Onları hep incelerim.Doktor her ne kadar bakteriyel boğaz enfeksiyonu dese de ben biraz şüpheliyim.Zatürre olabilir miydi? ![]() ![]() ![]() Düzenleyen sudan çıkmış balık - 11 Nis 2018 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaturre ile alakasi yok.. Resimler gene acilmiyor. Site de bir hata var. Kan Sayiminda; WBC:15.5'dan az ise, kesinlikle antibiyotik gerekmez, Gripal enfeksiyon demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|