Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi? alerji mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi? alerji mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asdes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asdes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi? alerji mi?
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2018 Saat 23:58

Merhaba kadir bey.
15 aylik kizim var. 10.800kg 75 cm.
10 gun once bir gece aniden burnu tikandi ve ertesi gun bali kivaminda burun akintisi basladi. Bir gun sonrada  balgamli oksuruk. Ben 10 gundur sizin grip tedavinizi uyguluyorum coldmix disinda. Coldmix ne zaman kullansam kizim bogulacak gibi oksuruyor. 10 gundur sikayetler ne artiyor ne azaliyor.
Daha once yuzundeki kizariklik icin dr goturmustum kan tahlili yapilmisti. Dr alerjik bunyeli ve buyuk ihtimalle nisan sonu  alerjisi olacak burun akintisi, hapsirik vs olabilir demisti.
Bu arada yuzunde atopik dermatit var sizede resim atmistim sizde atopik dediniz.
Yuzundekilerle  alerjik bronsiolit baglantili demisti.
Gercekten boyle birsey varmi. Yoksa nisan sonu olmasi tesadufmu.
Kizimim 10 gundur yasadigi alerjimi yoksa gripmi dusunup duruyorum.
Kizimin hiriltisida var. Bir mailde burunu tikayinca hirilti varsa akcigerdendir demissiniz. Bizidede durum oyle. Burnundan nefes alirsa ses yok burnunu kapadigimda hirilti var. Bazen cok siddetli oksurdugunde hirilti bir muddet kesiliyor.
Acaba ben grip tedaviniz yaninda perebron kullanayimmi.
Birde gercekten alerjisi olabilirmi bunun kesin teshisi varmi, 15 aylik cocuk icin yapilacak test vs. varmi
Cok uzun oldu kusura bakmayin.
  Sizi tanimak buyuk sans bizim icin yoksa simdiye kadar coktan dr a gitmistik ve ventolinler, antibiyotikler le dolu bir posetle eve donerdik. Iyiki varsiniz

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2018 Saat 08:04
Grip geciriyor, sakin benim; "kullanmayin" dedigim ilaclari vermeyin.
Eski mailleri okuyun.
Perebron???? Gunde:3x yarim olcek(2.5ml) deneyin. Tok karnina verilecek.  
Yukarı Dön
asdes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asdes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2018 Saat 17:31
Tesekkur ederim kadir bey. Birsey daha sormak istiyorum. Bircok mailde alerjide hapsirma olur yazmissiniz.
Kizim dogdugundan beri gunde 10/15 kez hapsurur (hergun).
Ben kendim de hep boyle hapsurdugum icin onemsemedim.
Maillerde sık sık okuyunca soyleme geregi hissettim. Bu hapsurmalari dikkate almalimiyim
Yukarı Dön
asdes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asdes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2018 Saat 17:33
Bu arada ekstra ilac vermiyorum sadece sizin grip tedavinizi uyguluyorum+perebron basladim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2018 Saat 19:07
Tek basina "hapsirma" degil!!  
Hapsirma + Gozlerde sulanma + Burundan su gibi akinti olmasi sart.. 
Yukarı Dön
asdes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asdes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2018 Saat 23:46
Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim kadir bey. Ben dahil tum annelerin icini rahatlatiyorsunuz. Iyiki varsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.