|
Boğaz iltihabı ve ağız yaraları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2018 Saat 22:50 |
Merhaba Dr Bey 24 aylık oğlum 13,5 kilo burun akıntısını takiben yaklaşık 5 gün sonra hafif ateş şeklinde başladı ama sürekli ağzını gösteriyordu doktora götürdüm Boğaz’ı iltihaplanmış dedi augmentin 400 fort verdi ilaca başlamama rağmen 3, günün sonunda ateş 6 saati bile bulmadan yükselmeye devam etti(calpol mor ve ibufen dönüşümlü verdim Buara da)ateş düşmeyince Tekrar gittim ağzının içinde aftlarla dolu olduğnu söyledi dilindekiler görünüyor sürekli eli ağzında ve huzursuz serum takılınca ateş düştü ilaç olarak ağızdan olan antibiyotiği kesmemi 3 gün yazacağı iğneleri vurdurmamı söyledi ilaçlar prednol-l 20 mg,Desefin 0.5 karıştırılarak vurulacakmış ağız yaraları içinAklovir200 mg,Kenacort-A orabase pomad verdi. Sizce ilaçları kullanmalımıyız ? Sizin cevabınızı merakla bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey bu sorumu bir yakınım adına sormuştum sizden cevap bekliyorlar iğneye başlamak gerekitor mu diye lütfen cevaplarsanız çok sevinicez ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor... www.yollayap.com sitesinden gonderin.. Bir doktor nasil olurda, Aft teshis edemez ve antibiyotik dayar!! SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Bunlar (bu hastalikta) tamamen SAHTE iyilik hali yapan ve genellikle SAHTEKAR doktorlar tarafindan kullanilan ilaclardir. SAKIN , ne igne, ne diger ilaclar!! Eger, agiz icinde yaygin yaralar varsa, buna; "Herpangina" denir, tedavisi yoktur.. 1 hafta surer, ilk 4 gunu kotudur. Bunlar 10 seneden beri anlatilan konulardir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Dr Bey hemen dediğiniz gibi kan tahlilinide yolluyorum wbc yüksek gözüküyor birde siz değerlendirin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir resim, Tahlil gelmedi.... 24 aylikta, WBC'nin Normal sinirlari:6,0-17,0 dir.. Dikkat edin, doktorunuz, sahtekar ise, eriskin WBC "Normal sinirlari" olan: 4,5-11,0 araligini esas alarak, sizleri DOLANDIRMAK ISTERLER!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Wbc 16,39 çıkmış zaten Dr Bey ama hastahane sınır olarak 5-13,51 yazmış buna görede antibiyotik ve iğneleri vermişler tabi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|