|
Aptamil sutlu biskuvili mama hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 11:24 |
Merhaba Kadir hocam.Benim 2.5 yasinda oglum ve 12 aylik bir kizim var.Oglumun zamaninda size denk gelmedim ama kizim icin internetten birsey arastirirken size denk geldim. Ve kizimi sayenizde cok rahat buyutuyorum size ne kadar tesekkur etsem azdir hocam Allah bin kere razi olsun sizden.Sizi cok fazla mesgul etmemek adina sorumu iletmek istiyorum.Bu siteye uye olmadan hep takip ettim dun itibariyle uye oldum.Hocam benim 2.5 yasindaki oglumun disleri curumeye basladi.zymaflour bulamiyorum.Ve oglum gece cok sut iciyor.Bir yerde sutten sonra su icerse iyi olur demissiniz onu uygulamaya calisiyorum.Hocam bir de aksamlari aptamil sutlu biskuvi kasik mamasi veriyorum bu mamalarda dogal olarak seker var yaziyor.o kafami karistirdi.bu mamalarda dis curumes yapar mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaparlar..Illaki "seker" olmasi da gerekmez. Nisasta, Pirinc unu, ekmek bile, dise yapisir kalirsa, disi curutur. Su icmesi veya tuzlu bir gida yemesi bile faydali olabilir. Tabii, en ideal olani; Zymafluor bulamiyorsaniz, her ogunden sonra, dis fircalatin.. |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dislerimizi fircalamaya basladik hocam insallah faydasini goruruz.Ben oglumun dislerini gorunce cocuk dis hekimine goturdum .Bu yasta bu kadar curuk cok fazla dolgu yapmamiz gerekir dedi, en kotusu de dis yapisi bozuk dedi.Hocam cocugun agziba 2 dk bakmakla dis yapisi hakkinda yorum yapilabilir mi.Ve sizin eski maillerinizi okudugumda agri yapmadiktan sonra sut dislerine mudahaleyi dogru bulmadiginizi anladim.Bir de hocam ben calisan bir insanim iki cocukla cok zor mucadele ediyorum.Bu yuzden bazen yogurt mayalamiyorum.Marketten ev tipi yogurtlardan aliyorum nadir olsa da.Bu tarz yogurtlarin cocuklara zarari olur mu hocam.Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler.
Düzenleyen nevin53 - 10 May 2018 Saat 16:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marketlerden alinan yogurtlarin hicbir zarari yoktur.. Siz ne bakiyorsunuz; Turkiye'nin ahmak Proflarina!!! Onlar; TV lere cikar, "toprak ile yogurt mayalayin" bile derler..Topraktan bulasacak, "Botulismus'dan" haberi bile yoktur... Oburu cikar, Pastorizasyon zararli der!!! Salaga, bebek mamalarinin, imalat esnasinda 2-3 sefer; Pastorizasyon ve UHT(Tam sterilizasyondan) gectigini soylersiniz, dili bir yerine kacar!! Siz bakmayin, "Kiymeti kendinden menkul Turk Prof.larina"... Kenan Evren sayesinde, Universitede, bekleyen, senesi doldumu Docent ve Prof. olur.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok doğru söylüyorsunuz hocam islerine geldigi gibi konusuyorlar.Ben ogluma sizi tanidiktan sonra kutu sutu veriyorum kizima da basladim..Iyi ki varsiniz hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|