Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aptamil sutlu biskuvili mama hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aptamil sutlu biskuvili mama hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 395
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aptamil sutlu biskuvili mama hk.
    Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 11:24
Merhaba Kadir hocam.Benim 2.5 yasinda oglum ve 12 aylik bir kizim var.Oglumun zamaninda size denk gelmedim ama kizim icin internetten birsey arastirirken size denk geldim. Ve kizimi sayenizde cok rahat buyutuyorum size ne kadar tesekkur etsem azdir hocam Allah bin kere razi olsun sizden.Sizi cok fazla mesgul etmemek adina sorumu iletmek istiyorum.Bu siteye uye olmadan hep takip ettim dun itibariyle uye oldum.Hocam benim 2.5 yasindaki oglumun disleri curumeye basladi.zymaflour bulamiyorum.Ve oglum gece cok sut iciyor.Bir yerde sutten sonra su icerse iyi olur demissiniz onu uygulamaya calisiyorum.Hocam bir de aksamlari aptamil sutlu biskuvi kasik mamasi veriyorum bu mamalarda dogal olarak seker var yaziyor.o kafami karistirdi.bu mamalarda dis curumes yapar mi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 20:17
Yaparlar..Illaki "seker" olmasi da gerekmez. Nisasta, Pirinc unu, ekmek bile, dise yapisir kalirsa, disi curutur.
 Su icmesi veya tuzlu bir gida yemesi bile faydali olabilir. Tabii, en ideal olani; Zymafluor bulamiyorsaniz,
her ogunden sonra, dis fircalatin.. 

Yukarı Dön
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 13:54
Dislerimizi fircalamaya basladik hocam insallah faydasini goruruz.Ben oglumun dislerini gorunce cocuk dis hekimine goturdum .Bu yasta bu kadar curuk cok fazla dolgu yapmamiz gerekir dedi, en kotusu de dis yapisi bozuk dedi.Hocam cocugun agziba 2 dk bakmakla dis yapisi hakkinda yorum yapilabilir mi.Ve sizin eski maillerinizi okudugumda agri yapmadiktan sonra sut dislerine mudahaleyi dogru bulmadiginizi anladim.Bir de hocam ben calisan bir insanim iki cocukla cok zor mucadele ediyorum.Bu yuzden bazen yogurt mayalamiyorum.Marketten ev tipi yogurtlardan aliyorum nadir olsa da.Bu tarz yogurtlarin cocuklara zarari olur mu hocam.Cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler.

Düzenleyen nevin53 - 10 May 2018 Saat 16:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 18:54
Marketlerden alinan yogurtlarin hicbir zarari yoktur..
Siz ne bakiyorsunuz; Turkiye'nin ahmak Proflarina!!!  Onlar; TV lere cikar, "toprak ile yogurt mayalayin"
bile derler..Topraktan bulasacak, "Botulismus'dan" haberi bile yoktur... 
Oburu cikar, Pastorizasyon zararli der!!! Salaga, bebek mamalarinin, imalat esnasinda 2-3 sefer;
Pastorizasyon ve UHT(Tam sterilizasyondan) gectigini soylersiniz, dili bir yerine kacar!!
Siz bakmayin, "Kiymeti kendinden menkul Turk Prof.larina"... Kenan Evren sayesinde, Universitede,
bekleyen, senesi doldumu Docent ve Prof. olur..

Yukarı Dön
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2018 Saat 08:57
Çok doğru söylüyorsunuz hocam islerine geldigi gibi konusuyorlar.Ben ogluma sizi tanidiktan sonra kutu sutu veriyorum kizima da basladim..Iyi ki varsiniz hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.