|
Tadı bozuk süt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2018 Saat 19:06 |
Merhaba Kadir hocam.Ogluma bugün günlük şişe sütü verdim.Oğlum biberon yarısını içti. Yanıma geldi kötü bir koku vardı. Koku nerden geliyor derken sütun tadına baktım bozldu. Hemen yoğurt yedirdim. Eski maillernizde i bazı mikroplar zarar vermez demişsiniz ama ben gene de izniniz olursa danışmak istedim. Başka ne yapmam gerekir. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutu sutu kullanin... Sise sutlerinin hazirlanisi sebebi ile, evinize gelene kadar 1 gunden fazla gecti ise, bozulurlar.. Sise sutlerinin dagitimi; nufusu 2 Milyonu gecen bolgelerde, saglikli degildir. Turk doktorlarinin; "sise sutu daha sagliklidir" palavralarina kanmayin... Onlarin hicbir seyden haberleri yok..
|
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem olmaz degil mi hocam.Yogurt yedirdim tedbir amaçlı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yogurt yedirmenin, hicbir zehirlenmeye faydasi YOKTUR... Bu taman Turk doktorlarinin bir uydurmasidir.. Bu yalan, bilhassa "Zehirli madde " ureten is yerlerinde, en ucuz yol ile iscileri aldatmanin bir yontemidir.. Pahali olan "Aritma sistemleri" kuracaklarina, aptal iscilere, 3 kurusluk togurt dagitarak isi hallederler.. Bu iscilerde, avantadan yogurt kaptiklarini sanarak, hayatlarindan memnundurlar.. Zehirlenmelerde, Midenin yikanmasi veya kusturulmasi ilk onlemdir... Tabii; Asit veya Gazyagi icilmesi durumlarinda, HASTA ASLA KUSTURULMAZ!!! Bu sekil, basit gida zehirlenmelerinde, bir sey yapmaya gerek yoktur. Kendiliginden vucuttan atilirlar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|