|
Kulak arkasi ve boyunda lekeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2018 Saat 20:20 |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Salamar22 - 13 May 2018 Saat 02:48 |
|
![]() |
|
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi aksamlar kolay gelsin..
Kizimin kulak arkasinda lekeler var.. boynu ve alnindada isilik gibi noktaciklar olmaya basladi ..doktor atopik bir yapisi var biseyden kaynaklanmiyordur cok beyaz oyuzden dedi.. Iki krem onerdi hametan ve Eumovate adinda iki krem . Eumovate kortizon icerikli oldugunu 5 gun kullan birak dedi.. Ama ben almadim kortizon icerikli dedginden.. Ne yapmaliyim birde bu lekeler kizarikliklar neden olabilir .. bu arada kizim 5.5 aylik suanda
Düzenleyen Salamar22 - 12 May 2018 Saat 20:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem... Resim gonderin, gonderdikleriniz acilmiyor.. www.yollayap.com sitesinden gonderin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her gun yikayin, gunde:2x1 Hipokort krem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Peki hocam tesekkur ederim. Özellikle kulak arkasındaki açık kahve lekelerin sebebi nedir hocam.. ve kremi kullanım süresi varmı geçene kadarki kullanmayın.
Düzenleyen Salamar22 - 14 May 2018 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam dedikleriniz yaptik hipokort kremde kullandik isilik tarzi gecti ama kulak arkasindakiler gecmiyo sanki git gide artiyo...Hocam süt iciriyordm kizima 4 5 aylikkken sonra farkedince sutten sanip ara verdim ama gecmedi ..suan 6 aylik hala var .ben de sute tekrar basladim 1 ogun veriyorum sut ...
Bu lekelere ne yapmaliyim..Kotu bisey degildir insallah:(
Düzenleyen Salamar22 - 06 Haz 2018 Saat 02:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|