Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6. Hastalık mı ( kan degerleri)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

6. Hastalık mı ( kan degerleri)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Burcukaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Burcukaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6. Hastalık mı ( kan degerleri)
    Gönderim Zamanı: 13 May 2018 Saat 16:33
Hocam merhaba 
26 aylık bir oglum var 40.8 varan ateşle hastaneye götürdüm,bir gün yatis verdi kaldık ateş inatciydi 2.5 saate yükseliyordu aniden kontrolü çok zordu.
Wbc 12.55 ,crp 14.4 sedimantasyon ise 86 (.amikozit antibiyotik iğne ve amoklavin kullandık hiç fayda etmedi.)
Eve gittik tekrar ateşle geri döndük prednol iğne yaptılar ateş kesildi.(5 günde ates düştü) pfaba yada romatizma yada ağır bir hastalık olabilirmiş.bana göre ateşten 4 gün önce 6
Ci hastalık geçiren bir bebekle çocuğum beraberdi sizce bu tabloları 6 ci hastalık yaparmi? Bir kez daha kan tahlili yaptılar wbc 8.90  crp 2.34 sedim 66, PLT 516 hocam nedir sizce moralimiz çok bozuk
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2018 Saat 18:58
Kabahat sizde; ne diye bu geri zekali doktorlara gidersiniz ki!!!  
1- WBC: 12,55 ve 8,90  (Bu yasta WBC Referans araligi: 5,5-15,5 dur)....
2- Prednol igne yaparak, sahte bir iyilik hali yaratiyorlar AMA; viruslar kortizon etkisi ile daha fazla azarlar..
3- PFAPA: ??? Cok komik!! Acaba ne PFAPA ne demek biliyormu??
4- Romatizma????  26 aylik cocukta; Romatizma.....Soyleyecek soz bulamiyorum.. 
TABII ki; WBC dusuk olmasi ile VIRAL bir hastaligi gosteriyor?? 
5- 6.Hastalik; 2 YASINDAN SONRA OLMAZ!! 
6- Griplerin ilk gunlerinde, kemik iligi baskilandigi icin, butun degerler dusuktur..Iyilesirken de; Kemik
iligi calismaya baslayinca, ilk toparlanan, PLT(Trombositlerdir)..
Bunlari Tip fakultelerindeki o Prof. lar bile bilmezler.. 
Kimlerin elinde oldugunuzu bir gorun artik!! 
KACIN, evinize kacin ve bir daha bu assagilik sahtekarlarin semtine bile ugramayin..
Hicbir ilac vermeyin, cok sart olmadikca, atesini bile dusurmeyin.  

Yukarı Dön
Burcukaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Burcukaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2018 Saat 21:04
Hocam yine Merhaba,
Tam 1 ay sonra oğlum yine ateşlendi en yüksek 38.5 dirençli değildi dolven ve fitille düştü doktor tahlil istedi, crp: 8.11, sedim:42 ,Wbc:17,62 doktor odak yok burnu,kulağı,boğazları temiz romatitit artrit türleri olabilir dedi ,vücuda ekleminde şişme yok bunuda gördü bu durumda napalim hocam

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2018 Saat 02:59
Anlasildi!!!!!  Bunlara gene baska bir SAHTEKARLIK egitimi daha vermisler… Veya bu hastalikla ilgili ilaclari
yazdirmak isteyen bir ILAC FIRMASI var... 
Astim, Bronsit, Bronsiolit ve Zaturre baslangici sahtekarliklari bitti, Allerji sahtekarliklari azaldi, simdi bu: 
"ROMATOID  ARTRIT" salakligi basladi.. Kesin, Universitenin birinde bunu ders olarak anlatan bir sahtekar Prof var...
Zira bu hastaligin adi son gunlerde cok sik suallerde yer almaya basladi, hazirlikli olun...Sakin bu sahtekarlara
 inanmayin.. Cocuklarda gorulen cinsi: "Juvenil Romatoid Artrit'tir"  (JRA)
Meraklisi bu isim altinda arastirip okusun.

Hicbir sey yapmayin, hicbir ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2018 Saat 03:01
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.