|
kasıkta beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2018 Saat 17:12 |
merhaba haziran 2016 doğumlu kızımın iki kasığında da 15 gün önce kasık kemiğine yakın hatta sol taraftaki kemiğin üstünde ve yanında beze farkettik drmuz yüzeyel doku usg ve hemogram, torch, alt, ast,ggt.. gibi tetkikleri yaptırmamızı istedi. usg yüzeyel doku baktırdık her iki inguinal bölgede solda 14x9mm ve sağda 17x3,5 mm olmak üzere birkaç adet yağlı hilusları belirgin reaktif bening görünümünde hipoekoik lenf nodları mevcuttur raporu verildi. drmuz illaki hemogram istiyor 3 defa kan aldırdık fakat çocuk ağladığı için yeterli kan alınmadı yanlış tüpe alınmış kan laboratuvarda cihazda sorun olmuş vs denildi tahlil sonuçlarımız çıkmadı boşuna çocuğu hırpalattık. yani hocam biz bu durumda ne yapmalıyız tedavimiz ne olmalı bu bezeler nedir neyin sorunudur normalmidir yoksa sorularımıza cevap almak için illaki hemogram baktırmamızmı gerekir 3 gündür çocuğuda çok üzdük bizimde canımız sıkıldı kafamız çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Düzenleyen silya - 14 May 2018 Saat 17:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O pust bir de; "gebelik Testi" istese idi bari!!! Kabahat sizde, ne diye bu assagilik sahtekarlara gidersiniz ki!!!! Kalca bolgesinde, ufak bir yara dan, mikrop girisi olmus, kendiliginden iyilesmis ve o Lenf bezleri olusmus.. 2-3 ayda kaybolurlar.. Oturun, oturdugunuz yerde..... |
|
![]() |
|
silya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle.. kızımda pişik vardı o dönem biraz zor geçti ve ben bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm söyledim de ama dr muz pişik geçince geçmesi gerekir dedi geçmeyince bizi de telaşlandırdı.. o zaman dr da götürmemize gerek yok. rahatlattınız bizi tekrar teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|