|
Hocam İki Hafta Arayla Tekrar Kulak İlthabı Geçird |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2018 Saat 09:48 |
Hocam merhabalar.
İki hafta arayla tekrar kulak iltahabı geçirdi 20 kilo beş buçuk yaşında. Geçen sefer illadin başlamıştık ve antibiyotik. İyileşti diye kesmiştim iki gün sonra. Ancak burun tıkanıklığı devam ediyordu. Onu doğal yollarla tedaviye uğraşıyorduk. Bu sefer iki hafta sonra diğer kulağı ağrımaya başladı ve 39 derece ateş oldu tekrar götürdük akıntısı var kulağında dedi. Hocam illadin damla ve antibiyotik başladık. Günde iki dafa illadin damlatıyorum bolca ve antibiyotik veriyorum.burun tıkanıklığı yok denecek kadar az. şikayetleri yok gibi sanki ateşi çıkacak gibi oluyor ama antibiyotiği de devam ettiriyorum. Kaç yıldır antibiyotik vermiyordum ama kulağında geri dönüşümü olamayan şeylerin olmasından korkuyorum akıntı başlamış demişti çünkü doktor daha önce hiç olmamıştı. Hocam illadini ne kadar daha vereyim. Geçip geçmediğini nasıl anlarım acaba.Antibiyotiği aquamentin -450 hocam şişe bitene kadar devam edeyim mi vermeye kıyamıyorum antibiyotiği ama tekrar ateşi çıkarsa ve kulak iltahabı kronik hale gelirsediye çok korkuyorum. Allah kimseyi evlatla imhan etmesin ya çok zor.Bir de antibiyotiği verdikten sonra çok terliyor hocam bu normal mi Detaylı bir muayeneye götüreceğim hocam ancak buralarda okuduğum tüp vb gibi ağır gereksiz ve ağır tedaviler yapmalarından da korkuyorum hocam inşaalah napabilirim şu aşamda hocam iyileşip iyileşmediğini kulağının geçip geçmediğini nasıl anlayabilirim hocam.Tedaviye ne kaar daha devam edeyim hocam. Cevaplarınız için Allah razı olsun şimdiden çokça... Düzenleyen slax - 18 May 2018 Saat 10:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AGRI yoksa, kulakta bir sey yok demektir.... Bu kadar basit!!! HER kulak agrisi oldugunda; Antibiyotik kullaniyorsaniz, her Grip de; kulak problemleriniz olacak. Bu konuyu; eski soru-cevaplardan iyi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|