|
Strep A ve Bademcik Ameliyatl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Amyleepitty ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amyleepitty
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2018 Saat 23:30 |
Hocam merhaba. Arkadaşımın 7 yaşında oğlu var son 9 ay içerisinde 5 kez strep A testi pozitif çıktı. Son gittikleri kbb uzmanı bademcik alınmasını öneriyor. Sizin strep a ile ilgili yazılarınızı okuduk fakat bu kadar sık olması ve her defasında 3 gün ateşli olması çok sıkıntı veriyor. Bir de bilmiyorum alakası var mı ama çocuğun dayısı da sürekli aynı sıkıntıyı yaşamış ve çocukluğunda her ay penisilin vurdurmuş ama şimdi 26 yaşında ve hala ateşlenip acilde soluğu alıyor. Ne tavsiye edersiniz? 7 yaşında ameliyata karşı olduğunuzu düşünüyorum fakat anne de ikilemde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER ateslendiginde; Antibiyotik alanlar, bagisiklik sistemleri hic gelisemedigi icin; omur boyu bu sekilde hastalanirlar.. Sakin Turk doktorlarina inanmayin.. Hele; doktor ve Lboratuvarin ayni sirket(!) binasi icinde olan yerler tam sahtekarlik yuvalaridir. Sahte rapor bile verirler.. Tahlilleri mutlaka, ozel, bireysel laboratuvarda yaptirin.. Yuz bin kere enlattim, niye anlamiyorsunuz????? Ates+ agizdaKOKU + Dilde PAS varsa, antibiyotik gerekir...Biri dahi yoksa, Antibiyotik gerekmez. Bunu anlamak cokmu zor???
|
|
![]() |
|
Amyleepitty ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amyleepitty
Çok teşekkür ederim hocam. Haklısınız ama Antalya’da özellikle size karşı cephe almış birkaç densiz doktor bozuntusu var. Zorlarına gidiyor sizin pratik, akılcı, dürüst ve vicdanlı çözümleriniz... iyi ki bir şekilde yolumuz sizinle kesişmiş iyi ki...siz olmasanız ben kızıma hala pulmicort ventolin kullanıyor olacaktım:( ama sizi üç sene önce tanıdım tanıyalı Allah’ıma binlerce şükür diş tedavisi dışında antibiyotik, hiç bir şekilde alerji şurubu bile kullanmıyoruz... Allah sizden binlerce kez razı olsun...
Bu çocuk çok ağır geçiriyor hocam. Annesi de antibiyotik karşıtı ama her defasında bahsettiğiniz Arazlar meydana çıkıyor. Bu nedenle kullanıyor antibiyotiği. Ameliyat sizce bu durumda olmalı mı ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ameliyatin zerre faydasi olmaz!! Bademcik veya Geniz etinin olup olmamasi; Streptokoklarin umurlarinda degildir.. Gene bulastiklarinda hastalik yaparlar.. O doktorlarin hepsinden haberim var!! Tek yapabildikleri sey; Havlamak!! Popolari sikiyorsa; ilimleri ile karsima ciksinlar, kendileri de biliyorlar nasil cahil olduklarini.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amyleepitty
Aynen öyle hocam tıp bitirme ile doktor olunmuyormuş...Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|