|
ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaymağım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2009 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2018 Saat 23:28 |
hocam merhaba,oğlum 5yaşında bu zamana kadar sizin tavsiyelerinizi dikkate aldım .sorum şu ki 3gündür 39,5-40.1 civarı düşmeyen ateş var ,gribal bulgular yok bugün doktora gösterdim tahlil sonuçlarını yüklemeye çalıştım.doktor boğazı kızarık ve bezeler var dedi bakteriyal dedi antibiyotiksiz geçmez dedi .yorumunuzu alabilirmiyim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaymağım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2009 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşi devam ediyor antibiyotik vermelimiyim, cevabınızdan sonra başlayacağım. Yorumlarmısınız lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.. 1- WBC:16'dan yuksek ise..... 2- (Yuz bin kere anlattim, hala anlamiyanlar var)… ATES+Dil de PAS+ Agizda pis KOKU varsa, antibiyotik gerekir.. SAKIN, Turk doktorlarinin degerlendirmelerine ve teshislerine ASLA inanmayin.. Onlar her atesli hastaya Antibiyotik yazarlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|