|
telkin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2018 Saat 23:43 |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir uzmanlik alaniniz degil biliyorum ama bir psikolojdan size daha cok guvenip inaniyorum iyiki varsınız kiximiz 10 yasinda asiri pimpirikli ve kaygili bir cocuk spor yapiyor ama devamli bir seyleri bana yada babasina inaylatmadan yada sorup emin olmadan rahat edemiyor bizde her seferinde hem aciklayip buna biraz engel olmaya calismasini kendi kendini telkin etmesini soyleyip cevapta veriyoruz bazen sabrimiz tukensede elimizden geldigince amlayisliyiz acaba dogru yolda miyiz Teşekkürler birde farklı ne yapabiliriz bunun icin alinan danismanliklara pek guvenmiyorum avikcasi işe de yaramıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitap alin.. Bilhassa Ansiklopedi tarzi kitaplar alin.. Bol okumasinin cok faydasi olur. Danismanlik??? Hadi canim sende….
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|