|
Yemek yemeyen bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2018 Saat 00:47 |
Merhaba hocam. 9,5 aylık kızım yemek yemeyi reddediyor. Sütüm yetersiz olduğundan ilk 6 ay, anne sütüne ek günde 2 kez mama aldı. Ek gıdaya başlayınca hevesliydi ama sonra ite kaka yemeye başladı. Yine de yiyordu ve kilo alımı iyiydi. Sadece çok hareketli olduğundan oyunla falan yedirmek zorundaydım. Şimdiyse oyun, reklam, gezerek yeme ne varsa denedim işe yaramıyor. Ağzını açmıyor, tükürüyor. Elimde olmadan bağırdım bir kaç defa, sonra çok üzüldüm. Son zamanlarda gece çok uyanmaya ve nedeni belirsiz gece huysuzlanmalarına da başladı. Meme vermeye devam ediyorum. Kilosu 8800 gram boyu 74 cm.
-İştah açıcı şurup, yiyecek gibi bir tavsiyeniz olur mu? Keçiboynuzu özü dediler, işe yarar mı? -Hava çok sıcak ve kızım çok terliyor, sebep bu olabilir mi? -Korkarım bu ay gerekli kiloyu alamamış olacak. Bu gelişiminde ilerde bir soruna sebep olur mu? -Aç bırak sonra yer diyorlar ama yemiyor. Azıcık sütüm ile idare ediyor. Zorlasam bağırıp, mızıldanıyor. Ben ne yapayım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 aylik kilosunda!!!! Ne yapmaya calisiyorsunuz??? Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo " cetvelinden takip edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2018 Saat 04:18 |
|
![]() |
|
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Hocam doğum kilosu 3475 gram. Persentil normal sınırlarda. Doktorumuz bana 6-12 ay arasında ayda 300 gram almalı deyince ve bu ay almayınca telaşlandım. Bir de gerçekten yemiyor hiç bir şey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onu herkese soyluyorlar!!!! Sizin cocuk, zaten onceden FAZLA kilo aldigi icin, bunyesi; sismanlik olmasin diye, Istahi azaltir.. Siz Cocuk doktorlarinin her lafina kanarsaniz, daha cok kaziklanirsiniz… O doktora bir soylesenize, 500gram fazlasi oldugunu!!! Oyle ezberden konusmasin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|