|
Rahatlatacak Öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mihribal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2018 Saat 14:19 |
Merhaba hocam,
Size özelden de çok yazdım eşim de yazdı sağolun sabırla cevap verdiniz. 5 ay oldu bizim durumumuzda bir iyileşme olmadı, kötüye gidiyor. 6.5 aylık günde toplamda 200-250ml anne sütü alıyor sadece. Midesi şiş kıvranıp ağlıyor tüm gün. 😢😟 perişan olduk hergün bu çocuğun neyi var diye düşünmekten hocam gitmediğimiz bi üniversite hastanesi kaldı. 4 gastroenterolog gördü bir anlayan akla mantığa yatkın çözüm öneren olmadı. En son 10 gün 5ml Debridat denedik bir değişiklik olmadı bu sefer de zantac deneyelim o da olmazsa bir damla var onu deneriz dendi.Aklıma yatmadı insan evladı hocam bu denek faresi değil ki.Mideden kalın bağırsağa kadar olan biryerde sorun var ama nerde ne var bilemiyoruz. Gastroparesis sormuştum 34'ten sonra başlar demiştiniz bilemiyorum 2×2=4 gibi kesin mi? Dürüst ve çıkarsız olan size soruyorum hocam ne önerirsiniz? Geçecek mi hocam? Yoksa biz bu çocuğun neyi olduğunu iş işten geçtikten sonra mı öğrencez? Saygılarımla... KİLO BOY BAŞ Doğum: 3.300gr 50cm 33cm 1. Ay: 4.060gr 57cm 36.5cm 2. Ay: 5.500gr 58.5cm 38.5cm 3. Ay: 6.550gr 62cm 40cm 4. Ay: 7.800gr 64.5cm 41cm 5. Ay: 8.500gr 66.5cm 42cm 6. Ay: 8.500gr 69cm 43cm 6.5ay 8.500gr |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117748 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo almasi var... Hemde; 700gram fazlasi var.. Anne ustunden baska neler yiyor??? Festal denediniz mi???
|
|
![]() |
|
Mihribal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayda 1 veya 2 gün 600 civarı içiyor diğer günler 200 lerde. Bu tip beslenmeyle 5. ayına kadar nasıl kilo aldı bilemiyorum şimdi alım durdu ama en başından beri aynı tip besleniyor. Ekgıda da yemiyor ama "yeme günü" geldigi zaman kaşığı eline alıp kendi yiyor. Festal denemedik üretici firma sizin havanda ezilip tüketilmesi önerinizi duymuş sanırım prospektüse bi dünya uyarı yazmış önceleri olmayan. Festal deneyelim biz o zaman. Büyüdükçe Feeding Memory de oluşuyor daha şiddetli reddediyor ve emme refleksi de azaldı. Nokta atışı yapmalıyım artık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117748 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben HIC Turkce, prospectus okumam!!! Hele hele, Turkiye'nin keriz eczacilarinin palavralari beni hic irgalamaz… "Pediatric Dosage Handbook with International Trade Names Index " kitabinin 17. Baskisinin, 1051 sayfasinda; "... when administering to infants, may open capsule and spred over acidic foods." der..
|
|
![]() |
|
Anladım hocam uygulama şekli ve miktarı daha önce belirtmiştiniz. Sonucu yazarım size. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba; dün bu saatlerden beri 38-39 derece ateşi var kızımızın uyumuyor ve hiçbirşey yemedi içmedi 30 cc anne sütü içti sadece. Bugün hiçbirşey içmediği halde dünde sadece 250 ml süt içmişti ondan önceki günler de daha az bugün 3-4 kere bezini ıslattı biraz ağır bezler nasıl oluyor anlayamıyoruz. Ateşi belki gribal enfeksiyon ama bizim çocuğun durumu farklı biraz ne yapsak kana toksin bulaşma ihtimali var mıdır metabolik rahatsızlıktan şüpheleniyoruz götürsek mi hastaneye ? Teşekkürler hocam. Ağızda koku ve dilde pas yok. Genel durumu herzamanki huzursuzluğu + uyuyamama
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun… Antibiyotik baslama gerekcesini iyi ogrenin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|