|
antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2018 Saat 01:48 |
hocam kizima bogaz enf. sonucu antibiyotik basladim. dr den gelir gelmez verdim cabuk etki etmesi icin. ancak gunduz 15 30 du. gece 3 30 saati beni cok zorluyor. antibiyotigi sabah kahvaltidan sonra verip saatini degistirmem sorun olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Antibiyotik kullanimi icin; "Kronometre" tutmaniz gerekmez!!! Ertesi gun: Sabah-Aksam verirsiniz olur biter... 2- Ilacin ustunu okuyun(doktora sormayin, bilmezler) Ac karnina mi diyor, tok karnina mi??? 3- Antibiyotik gereken durumda, DAIMA..ATES+ Agizda pis KOKU+ Dilin tamamini kaplayan, kirli beyaz- sari PAS tabakasi olur...Bunlar teki bile olmayinca, Antibiyotik gerekmez.. Sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin, onlar HER atesli cocuga Antibiyotik yazacak kadar sersemdirler.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Tem 2018 Saat 03:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|