|
Belinde beyazlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
golbasi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2018 Saat 09:37 |
Merhaba hocam,17 aylık bebeğim var,bebeğimin belinde 7-8 aylıkken beyazbir leke oluştu.Doktorumuz hippopigment azlığından olabiliyordedi,geçebilirde kalabilirde dedi,doğduğunda olsaydı farkederdim,ne olabilir,bir zararı olur mu? Yan kısmında da nokta gibi bir beyazlık var. Aydınlatırsanız sevinirim,ash leaf diye birşey okudum ama anlayamadım o nedir garklı nirşey mi?
|
|
golbasi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117770 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... hippopigment azlığından…" Ne muthis bir tibbi terim, "Hipo" zaten az demektir... Yani: "-Az pigmentin az olmasi " diyor... Dogrusu; Hipopigmentasyon veya, Pigment azligi olmali idi.. Ama ne yaparsinizki, simdiki Turk doktorlari' cahillikte o kadar dibe vurdularki, kullandiklari tibbi terimlerin ne manaya geldiginden bile haberleri yok... Iki olumsuz, bir olumlu manasina geldiginden, bu durumda, "Az pigment" az oldugu icin, pigment fazlasi olmasi anlamina gelirki, hadise bu degil!!! Onemli bir sey degil, zaten yapilabilecek bir sey de yok.. Takmayin kafaniza.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|