Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - vitiligomu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

vitiligomu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: vitiligomu
    Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 16:33

23/02/2014 doğumlu 110cm boy 20 kg sarışın renkli gözlü beyaz tenli oğlumuz. 2017 yaz tatilinde (hiç havuza girmedi) tatil dönüşü sırtında bir kaşınma oldu ve 1 ay sürdü.Gözle görülür döküntü falan hiçbirşey yoktu. 2 yaşında sırtında bir bölgede kürek kemiği altında bir beyazlık farkettim dr götürdük egzema dediler krem verdiler geçmedi. Sırtındaki devam eden kaşıntı içinde allerji dediler egzema dediler cilt kuruluğu dediler ne ilaç verdilerse  geçmedi.Sonra kendiliğinden geçti.Aşırı terleyen bir çocuk. Resimlerde göreceğiniz gibi diz kapağının arkasında lekeler oldu koyu renkli bunun içinde cildiyeye gittik bundan bir şey olmaz dediler aradan birkaç ay geçti dizkapaklarında koyulaşma oldu resimde var yine hocam.Kayseride yaşıyoruz dr gittik bişe olmaz egzema dediler ilaçlar fayda etmedi en son  profa gittik mavi ışık denen birşeyle baktı  bu vitiligo dedi 2 sayfa ilaç yazdı. Hiçbirini kullanmadık gözle teşhis konulduğu için kafamıza yatmadı.Ankarada bir profa gittik.Oda bu vitiligo değil dedi oda baktı ışıkla cildi hassas yaz kış nemlendirici ve güneş kremi 24 saat korumalı sudan etkilenmeyen bir güneş kremi yazdı bir isim koyamadı lekelere. Şimdi lekeler ayak üstüne yayılmaya başladı. Bu lekeler nedir ne yapalım hangi dr gidelim.Kan tahlili falan bakılmadı d vitamini içiriyorum ailecek d vitaminimiz düşük sizi 10 yıldır tanıyoruz ve ilaçsız hayat yaşıyoruz şükürler olsun.

Hocam ayrıca oğlumda bir karın ağrısı var yemek yer yemez direk wc ye ve her ne yerse anında çıkarıyor.Ani ateş basmaları oluyor üstünü çıkartıyor karnını falan açıyor. Ateşlendim anlamıyormusunuz diyor.Ölçüyoruz koltuk altından normal ateşi.Karın ağrısıda gerçekmi yalanmı anlayamıyorum bazen gerçekten acı çektiği anlaşılıyor tuvalete git diyoruz gidince geçti diyor.Bu karın ağrıları için bir tahlil falan akdeniz anemisi falan aklımıza geliyor. ne yapalım.

http://i.hizliresim.com/zM0dLO.jpg

http://i.hizliresim.com/DD7nmZ.jpg

http://i.hizliresim.com/PDlXz6.jpg

Düzenleyen tuna77 - 28 Tem 2018 Saat 16:43
77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 18:39
Aylardir yaziyorum…. Bu siteden gonderilen resimler acilmiyor!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.