|
Dizanteri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2018 Saat 11:46 |
Değerli Hocam; Yaklaşık 5 - 6 gün önce "kazınma" tarzı ve gezinen bir ağrı hissi vardı karnımda. Zamanla yayılmaya başladı. Mide bölgesi özellikle ağrırken, tuvalete çıkarken gittikçe daha yumuşak dışkıladığımı farkettim. Ağrı dün gece şiddetlendi ve 3 kere su gibi tuvalete çıktım. 1 kere de daha az miktarda olmak üzere yine su gibi (yeşilimtrak-kahverengi). Ağrıya dayanamayınca mecburen doktora gittik. Kan ve dışkı tahlili verdik. Sonuçları sizinle paylaşmak istedim. Verilen ilaçlar da ekte. Ben sizin yönlendirmenize göre ilaç kullanmak istiyorum.
Saygılarımla, çok teşekkürler not: Dışkılama ağrılı ve sancılı oluyor. yaşım 36 ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN bu ilaclarin hicbirini kullanmayin… Tam bir AHMAK doktor... Olacak is degil…. SALAK; hem, Kan Sayimi yaptiriyor, hem WBC;8,58 nr anlama gelir, ondan bile haberi yok... Biteral gereken durumda (Dizanteri) ASLA "Su gibi" kaka olmaz.. Buscopan; barsak hareketlerini de azaltacagi icin, mikroplar kaka ile atilamaz, ates cikar ve hastalik suresi UZAR!! Her turlu Antibiyotik, barsak cidarindaki Probiyotik bakterileri yok eder ama, kaka icindeki ishal yapici bakterilere ulasamaz… Muhtesem, Saglik Reformlarinin peydahladigi doktorlar da, ancak bu kadar olur!! Bu salagin, doktor oldugundan eminmisiniz???
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eyl 2018 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bana ateşimin bu ilaçlardan sonra yükselebileceğini ve o zaman da hemen hastaneye gelmem gerektiğini de söyledi.
Hocam peki bu (Afedersiniz) geğirtili, bağlantılı, çok ağrılı ishal'in adı nedir ve sadece su mu içeyim? Çok ağrı ve halsizlik yapıyor. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Bağlantı yazmışım afedersiniz, bulantı olacaktı.
|
|
![]() |
|
Hocam bir de "Amip kistleri görüldü" ne demek? Özür dilerim bu kadar çok sormak istemezdim ama söylediğiniz her şeyi not ediyoruz eşimle. Ne yapalım.. artık kimseye güvenmiyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
u ilaclari kullandiginiz takdirde, mutlaka atesiniz cikacak… SAKIN o ilaclari kullanmayin.. "..."Amip kistleri görüldü" ne demek? "... Inanmayin, boyle sahtekar doktorlar, kendileri gibi sahtekar Laboratuvarlarla ORTAKLASA calisiyorlar. Inanmiyorsaniz, evdeki saglikli bir kimsenin kakasini sulandirip, o laboratuvara gonderin, onda bile olmayan kistleri gorurler. Artik; her ishalli hastaya ayni yalanlari soyluyorlar.. Bu konu ile ilgili eski yazmis oldugum cevaplari, bugunden geriye giderek okuyun.. |
|
![]() |
|
Hocam, postlarınızın hepsini okudum. Ağrım hala devam ediyor fakat asıl sıkıntım "Çok halsizim" Ellerim, ayaklarım koyverecek gibi. Küçük çocuklarım da var. Bağışıklığı harekete geçirmesi için bir danışanınıza "Bactrim" tavsiye etmişsiniz. Ben bol sıvı almaya çalışıyorum şu an ama çok halsizim. Sizce bactrim, bu tabloyu biraz olsun geriletebilir mi? Bugün karın ağrısında 6. günüm. Fakat halsizlik ondan beter olmaya başladı. Vaktinizi aldığım için özür diler, saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duzgun yemege basladiginizda, duzeleceksiniz.. Bactrim bu duruma etkili degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|