|
sivilce benzeri şeyler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 00:28 |
4GP.ME/bbtc/1535923522457.jpg 4GP.ME/bbtc/1535923568130.jpg4GP.ME/bbtc/1535923610310.jpg |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam umarım iyisinizdir eşim 40 yaşında bay vucudunda bunlar cikti çoğalıyor kaşınıyor biraz telaşlandik cilt doktoruna gittik kil kökü lezyonu gibi bir seyler dedi bepanten sürün gecer dedi ama kıl çikmayan kol kas adalesindede var bu doktor bizce ne oldugunu anlayamadi sizden rica etsem biliyorum gözle goren doktor anlayamadi resimden sizden rica etmek çok hadsizlik oluyor ana çaremiz kalmadı bizi yonlendirirseniz seviniriz ben hepsine kulak çubuguyla baticon sürdüm.sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir seyler isiriyor.. Tahta kurusu, Bit, Pire olabilir, arayin.. Veya kestirmeden, yataginizi, ilaclayin.
|
|
![]() |
|
sagolun hocam bit pire yok ama yatak 20 yillik ona bakacagim ilac yapacagim peki ne sürelim batocon yeter mi sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekse idi soylerdim..
|
|
![]() |
|
4GP.ME/bbtc/1536295933591.jpg hocam merhabalar sivilce benzeri seyler bu hal aldi hocam haşere ile ilgili ilaç yaptik birde o bolgedeki killati kesmistik efor testi icin killar set ve yeni cikiyordu ne yapalum sağolun |
|
![]() |
|
4GP.ME/bbtc/1536296126976.jpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Trasdan sonra mikrop kapsa idi, etraflarinda kirmizi agrili alanlar olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|