|
5 gündür geçmeyen ateş ve karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2018 Saat 01:37 |
mrhba kadir bey.iki çoçuğumuda tavsiyelerinizle ilaçsız büyütüyorum.ama ilk defa bu sefer bu kadar uzun sürdü.5 buçuk yaşında bir kızım var.arasında bağlantı var mı bilmiyorum ama geçen hafta 5 günlük havuzlu bir otelde ki tatilden 3 gün sonra başlayan ateş ve karın ağrısı geçmedi.ateşi 37-39 arasında seyrediyor.tuvaletini yaparken bir rahatsızlığı yok.burun akıntısı yok.halsizlik,iştahsızlık var.bol bol su içiriyorum. bazen rahatlasın diye elimi su ile ısılatıp vücuduna sürüyorum.sabırlada bekliyorum.tavsiyelerinizide sabırla bekliyorum...teşekkürler kıolay gelsin
|
|
![]() |
|
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde zaman zaman boğazının açıdığını söylüyor.onun için tantu.. ve.. kullanıyorum .tekrar teşkler
|
|
![]() |
|
kaç gündür bişey yemiyordu.kakası normaldi ancak biraz önce çok az sıvı şeklinde yeşil bir kaka yaptı.karnına basınç yapınca iyi geldiğini söylüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesini dusurmeyin!!! Ates ile ilgili makalelerimi okuyun.. Ilac vermeyin..
|
|
![]() |
|
ateşten korkmuyorum sayenizde kadir bey.Düşürmüyorumda.ateş, ishal ve bugünde kusma başladı.
Çişini yaparken rahatsız olduğunu söyleyince sabun banyosu yapmak istedim.ancak oturur oturmaz açıyor deyince çıkarmak zorunda kaldım. (şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum.tüm yazılarınızı okuyorum.çocuklarım rahatsızlandığında yazılarınız sayesinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliyorum.ancak bir anne olarak yazacağınızın ne olacağını benzer yazılarınızdan tahmin etsekte yine de sizden duymak kaygılarımızın daha da azalmasına ve doğru yolda olduğumuz düşüncesiyle rahatlamamıza yardımcı oluyor.bunun sizin çok değerli vaktinizi aldığını biliyor olsamda Bazen benzer durumları yazıyor olmam bu yüzdendir.umarım kendimi ifade edebilmişimdir. teşekkürler)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kuruyemisciden, Cranberry yemisi alin, her gun 1 corba kasigi kadarini yedirin. devam ederse, bir:Idrar Tahlili yaptirip, yazin.
|
|
![]() |
|
Mrhba Kadir bey.bir hafta süren ateşin ardından 3-4 dört günde ishal ve kusma ile devam eden
rahatsızlığımız da ateş 38 civarı ( oda zaman zaman ve bölgesel bir ateş.)ağrı yok.. kusma yok idrarını yaparken bir rahatsızlık yok.yeme ve içmesi hemen hemen normale döndü.. Cranberry yemişide aldık azar azar yiyiyor. Ancak halsizlik hali ,ishal çok hafif ama hala yeşil,zaman zaman karnının boşluklarında ağrı hissi(beni düşündüren bu), zamansız uyku (öğle üzeri uyumasına rağmen akşam erkenden yatıp sabaha kadar aralıksız uyuması ) durumları var.. İlginiz için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin, ciddi (ameliyatlik) bir durum olsa, an-be an, sikayetleri katlanarak artar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|