|
Pipide Şişlik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sadixx
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Pipide ŞişlikGönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 00:57 |
|
Hocam eski konularınıza baktım yiğenimde smegma olduğuna kanaat getirdim fakat ne olur olmaz diye sorayım dedim. Pipisinde ortasında penis başına yakın sanırım sünnetli olmadığı için anlamadım hafif ortasında sola doğru baya şişlik var(bezeye benziyor) sağ tarafına doğruda var fakat hafif(şişlik var ama pek görünmüyor).Ne çişinde bir zorlanma var ne ağrı nede kızarıklık. Bunun başka birşey olma ihtimali varmı acaba yoksa doktora götüreceğim.Sizden sonra buradaki doktorlara güvenemedim biran :) size sorayim dedim.Bu arada yiğenim 4 buçuk yaşında ve 2 haftadır varmış .
Düzenleyen Sadixx - 06 Eyl 2018 Saat 01:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 07:01 |
|
Baska bir ihtimal yok... Yani sorulan suallere bakiyorumda, cidden bosuna , haybeye ugrasmisim… Artik ciddi sekilde bu siteyi birakmayi dusunuyorum, Zira yazdiklarim hicbir ise yaramiyor.. Emegime yazik..
|
|
![]() |
|
Sadixx
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 07:57 |
|
Hocam ben yeniyim yavaş yavaş alışıyorum bakın araştırdım da sizden dolayı smegma dedim lütfen yeni geldim makalelerinizi okumaya başladım özür dilerim.
|
|
![]() |
|
Mihribal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 09:19 |
|
Hocam sizi anlıyorum ancak kesinlikle haybeye uğraşmadınız sizin sayenizde kaç insan artık ateşten, öksürükten, gripten korkmuyor ve direk ilaçlara sarılmıyor, kaç çocuğun teri sırtında kuruyor da hasta olmuyor, kaç çocuk mama içmek yerine kutu inek sütü içiyor, kaç çocuk demir ilacı kullanmıyor, kaç çocuk gereksiz mr,röntgen,us çektirmekten kurtuluyor, kaç çocuk gaz damlası kullanmıyor, kaç çocuk alerji-astım-bronşit-zatürre-reflü teşhişlerinden kurtuluyor, kaç çocuğun endoskopi olmadan iştahı yerine geliyor.......biliyor musunuz??? Birçoğu(muz) önceki mailleri, makaleleri okuyup aklımızda bir soru işareti kalınca dayanamayıp size onaylatmak için tekrar soruyoruz napalım evlat işte hocam...(ama gerçekten basit ve yüz kere anlatılanları sormamalıyız) Bir de yeni üye arkadaşlar önce okuması gerektiğini bilemeden hemen başlık açıp soruyor mazur görün zamanla herkes öğrenir. Gözümüzü açtınız hocam açtınız da iyi mi ettiniz kötü mü bilemiyorum sizin anlattıklarınız sayesinde biz doktorlara güvenemiyoruz anlattıklarınızda da sonuna kadar haklısınız bunu yaşıyor görüyoruz. Ümit ediyorum bu siteyi bırakma fikri bir sitem bir gözdağıdır aslı astarı yoktur. Elbette siz bilirsiniz ama sizin danışmanlığınıza bizim ihtiyacımız var ve tüm emeğiniz, çabanız için Allah razı olsun parayla satılan hizmeti ücretsiz insanlara verdiğiniz için size imreniyor, takdir ediyorum.
Not: Üslubunuz da çok sohbet edilesi hocam belki kimimiz hiciv-tenkit pek seviyoruz sırf biraz daha anlatın(azarlayın) diye mi yazıyoruz ne 😀 |
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 11:24 |
|
Aynen katılıyorum. Kesinlikle boşuna değil hocam. Kızım 3 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik iğne yediğimiz hafta tanıdım sizi. Şimdi ikinci çocuğum var. O antibiyotik dışında ilaç kullanmadık. 2 yeğenim de öyle. Sizi takip ediyoruz.
Bütün emeğinize karşılık burdan ancak kuru teşekkür edebiliyoruz.
|
|
![]() |
|
Sadixx
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 12:00 |
|
Hocam haklısınız ama ben cidden üzüldüm bu duruma. Araştırdım ama genede sormamın nedeninin altında aslında büyük ihtimalle büyük bir travma yatıyor. Yiğenimin babasını 1 yıl önce yumuşak doku kanserinden kaybettik.Heryerinde şişlik vardı ve gözümüzün önünde eriyip vefat etti.O yüzden yiğenimde herhangi bir şişlik olduğunda bizde mantık kalmıyor biraz bizdeki travmatik bir olay acımız 1 yıl geçmesine rağmen hala taze. Umarım beni mazur görürsünüz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|