|
Trombosit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 22:26 |
Kadir hocam merhaba,
Bir süredir kuzenimin aklını bulandıran bir durum var. Size yazmadan rahat edemedim. Ne için olduğunu bilmiyorum ama tahlil yaptırdı. Trombositi 60 bin civarında çıktı. Diğer sonuçlarının normal olduğu söylendi. Sonra tekrar tahlil yapıldı ve 80.000 e çıkmıştı. Son yapılan tahlilde ise 30.000 çıkınca inanılmaz morali bozuldu. İliğe bakalım falan demişler. Tek başına trombosit düşmesinde ne düşünmemiz lazım hocam. Herkes çok kaygılı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN o sahtekara kanip, "kemik iligi" tetkiki filan yaptirmayin.. Aman ha!! Sahtekar hem son derecede zir CAHIL, hem de insafsiz.. BUTUN viral (Gripal) enfeksiyonlar esnasinda, Trombositler (PLT) duser.. Zira viruslar Kemik iligine baski yaparlar.. Hastalik gectikten sonra da, bir muddet anormal yuksek trombosit degerleri gorulur.. Ne halt etmeye, durup dururken tahlil yaptirirsiniz ki!!!! Losemi filan HIC DEGIL!! Cok mu aradiniz bu doktoru?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Eyl 2018 Saat 04:20 |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Siz olmasanız napardık. Aynen ileteceğim kuzenime. Saygılar...
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam 53 yasındaki teyzeminde sürekli plt değeri düşük çıkıyor migreni olduğu için sürekli ağrı kesici kullanıyor Dr ondan olduğunu ve yorulmaması gerektiğini söylemiş efexor xr 75 mg ilac vermiş teyzeme sordum grip oldunmu yok dedi acaba bu havalar da grip geçiripde farketmiyor olabilirmi hocam tahlil sonuçlarını size gönderiyorum daha öncekileri bulamadık ama genelde düşük çıkıyor yardımınız için şimdiden tesekkurler saygılar ...
4GP.ME/bbtc/153686403168.jpg 4GP.ME/bbtc/1536865120933.jpg4GP.ME/bbtc/1536865243722.jpg Düzenleyen turnam - 13 Eyl 2018 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanamalari olmuyorsa, hicbir sey yapmayin.. Dogrudur, bazi ilaclar, Trombositlerde azalma yapar, dedigim gibi kanamalari yoksa, ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|