|
öksürük ve balgam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpios ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2018 Saat 20:41 |
Hocam 31 aylık kızım bir aydır öksürüyor .Biz sizin dediklerinizden başka bir şey yapmadık doktora da götürmedik.Bu arada bir burun akıntısı oldu bir ara hala da az da olsa akıyor .Sıkıntımız öksürürken balgam koyu olduğu için çıkarmakta zorlanıyor,nefesi hırıltılı biraz ,başka bir sıkıntısı yok.Balgamı inceltmek için perebron verelim mi ya da başka bir şey .Bronşit olmasından korkuyorum.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksurugu kesmedikce, bronsit filan olmaz.. Meslek hayatim boyunca hicbir hastam olmadi.. Zaten; astim veya Bronsiti de, senede toplam; 4-5 hastada ya girmusumdur, yada gormemisimdir. Turk doktorlarinin; Astim ve Bronsit palavralarina kanmayin.. Onlar her oksurene; astim veya bronsit derler. Akintinin koyulasmasi; Gribin sonuna geldiginizi gosterir. Sicak su Buhari iyi gelir… Perebron??? Deneyin, gunde:3x 1 olcek 1-2 gun verip sonucuna bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|