|
Kalça kemiği ödem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2018 Saat 23:46 |
Hocam methaba,
Ben geçen günlerde size sağ ayak parmağımda hafif bir his kaybı olduğunu söylemiştim. Şimdi ara ara sağ bacağımda da bir uyuşukluk hisszlik duyduğumu söyleyebilriim. Asıl mesele şu ki; (bu detayı yazmamışım size) ben doğuma 1 hafta kala sağ ayağımı yere basamamamtan kaynaklı yürüyememe sorunu yaşadım. Hatta bu sorun doğumdan sonra devam etti, 1,5 ay sonrasında iyileşti ayağım. O zaman kadın doğum uzmanım kalça kemiğinde ödem olduğu için yürüyemediğimi söylemişti. Kalça kemiğinde ödem problemi biraz araştırınca ciddi bişeye benziyor hocam. Hatta avasküler nekrozla karıştırılıyormuş çoğu zaman. İleri derecede sorun olursa protez bile takılabilir yazanlar var. Doğumun hemen öncesi ve sonrasında yürüme sorunu yaşamış olmam, şu anda ds hafif uyuşukluklarım olması ciddi bir şey olabilir mi hocam? Yoksa bir çok kadının başına gleen bir durum mu acaba? Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117667 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kemik de odem olmaz!!! Odem, yumusak dokularda olur.. Nasil da uyduruyorlar!!! 2- Avaskuler nekroz veya Aseptik kemik nekrozu, kendi kendilerine iyilesmezler. Boyle bir hastalik olsa idi, simdi daha kotu olmaniz gerekirdi.. 3- Bu tip sikayetler, daha ziyade; buyuyen rahimin, kemik dokusuna baskisi sonucu olur, dogum sonrasi duzelir. Eger, hala sikayetleriniz devam ediyorsa, Lomber vertebralarda, bir daralma ve sinir dokularina baski olabilir. bir Norologun gormesi iyi olur. |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kitap gibisiniz. Gerçeken hayranlık ve hayretler içerisinde okuyorum sizi. Bir insan nasıl bu kadar bilgi sahibi olabilir diye.
Çok teşekkür ederim. Saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|