|
İshal kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 22:57 |
Hocam 3 yaşında kızım. Hastanede randevum vardı. Gıttıgım hastane kadın dogum cocuk hadtanesıydı. Yanımda götürmek zorunda kaldım. Sadece 15 dk durduk. Cok kalabalıktı cocuk cogunlukta. Ikındın hafıf ıshal başladı. Sabaha kadar kustu.ama hep su içti!! Emedur fıtıl verdım bir kez. Bugun ıkısı de kesıldı ateş başladı. Cok halsiz uykulu olduğundan evde bulunan dafalgan fitil yaptım. Bişeyler yedi içti. Kendıne geldı. Ama su an ben rahat ve gamsız bir anneyim büyüklere göre!!! Bu şekılde 1 yaşında aynı şeyı atlatmıştık ama o zaman emiyordu. Umarım yıne atlatırız yarına.bır yandan da susuz kaldıysa dıye korkuyorum.ama ağlayınca gozunde yaş var,karın derısını cekınce de hemen eskı halıne gelıyor. Benım merak ettıgım bu kadar dakıkalık hastaneye gırıp çıkmamızla ordan bulaşıp hemen ıkındıne ıshal olması mümkün mü?yanı yedıgı ıctıgı bısey de olabılır mi?
Düzenleyen Mamafi - 20 Eyl 2018 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac defa anlattim!!! Kusma olmadan, tek basina ishal ile su kaybi OLMAZ!!! Siz etrafiniza, hele buyuklere ne bakiyorsunuz?? Onlar o zamanki sarlatan doktorlar ne kakaladilar ise, hepsini yutan bir nesil… Hic bir halt bildikleri de yok!! Hastaliginin, Hastane ile hicbir ilgisi yok. Sabah yedigi bir gidadan mikrop kapmis.. SAKIN, ilac vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|