|
Florur uygulamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2018 Saat 14:07 |
Hocam 1. Sinifa giden oglum icin form gonderdiler eve biri aşı icin biri florur uygulamasi icin.ikisinide imzalamak konusunda kararsizim.sizce ikiside uygulansinmi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu cidden, KABAK TADI VERDI!!! Eski maillere bakin.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aşı diye arattim gidebildigim kadarbgeri gittim ama bu birinci sonifta vurulacak asinin vurulmasi mi vurulmamasinimi tavsiye ettinizi bulamadim.yarin asi yapacaklar ve ben yaptirsammi yaptirmasammi bilemiyorum sadece yaptirin yada yaptirmayin yazin aciklamaniza gerek yok .karma asiymis vurulacak olan.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sabit Forum" yazilari arasinmda, Asi semasi var.. Oradan bakin, o listeye gore, Karma asi eksik ise, yaptirin.. 3 tane bebeklikte, + 1 tane 18 ay civari yapilmis olmasi lazim… 4-6 yas arasi asi YAPILMADI ise, yaptirin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler hocam.cok tesekkurler
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|