|
Geçmeyen grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 14:32 |
Hocam merhaba
Her zaman çocuklarla ilgili soruyorum bu sefer kendimle ilgili sormak istiyorumm...çok şükür çocuklar henüz bu sezon hasta olmadı...geçen çarşamba hapşurma burun yanması boğaz ağrısı baş ağırısı grip belirtileriyle hasta oldum sesim kısıldı bugün bir hafta oldu hala sesim kısık başımda hafif ağırlık burun akıntım var öksürüğüm çok az kulak burun boğaza gittim bu grip böyle geçmez sinüzütte olmuşsun diyerek bir torba ilaç antibiyotik verdi ben bunları kullanmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz? Ben bu süreçte 5 gün illadin damla kullandım kulaklarımda da uğultu oluyordu bir gün ara verdim tekrar başladım bir kaç kez parol içtim o kadar yapabileceğim başka bir şey var. I? Düzenleyen Nehiraksoy - 31 Eki 2018 Saat 14:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118871 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, doktorlara gitmeyin, ilac kullanmayin!! Sadece Kulak agrisi ve/veya bu tarz sikayetleriniz oldugunda; Iliadin DAMLA(Sprey olmaz) sirt ustu yatar durumda, gunde:2X4 damla, her iki burun deliklerinize damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin.. Bu islemi 5 gun uygulayin.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkürler illadini kullandım zaten kulağıma vurursa dediğiniz gibi tekrar kullanırım sağlıcakla kalın🙋♀🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|