|
Kusma, ateş, aşırı halsizlik... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2018 Saat 11:39 |
Hocam merhabalar.. kızım 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor bu sene her hafta da ayrı bir hastalıkla geçiyor.. dün okuldan geldi gayet iyiydi okulda pek bişey yemez zaten evdede bişeyler yedi kek süt.. bu sabaha karşı 4 te uyandı ağlayarak kustu ve sabaha kadar midesinde ne var ne yok çıkardı sarı şu gelene kadar.. sabah uyandı ateşli bir şekilde bayağı vardı ateşi dolven verdim düştü birşey yeyince karnı sancıyor.. sıvı alabiliyor..ishal henüz yok ..aşırı halsizlikten sanırsam ağzım titriyor diyor..ben çeşitli muayeneleri yaptım ziplattim zıpladı karnına bastırdım şişlik acı yok ağzından koku pas yok... Kusma kesildi.. şuan tek lafı çok halsiz hissediyorum deyip duruyor hocam... onun dışında azap çeker gibi sancılı bir hali yok.. endiselenmelimiyim hocam ...
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan yine ateşlendi hocam eller ayaklar buz surat kıpkırmızı kafa yanıyor... yediği bisey dokunduysa bu kadar ateş yaparmı hocam ikinci kez tuvalete cıktı ıshal yok ... uyuyor şuan... arada ürperiyor ateşten.. hastahanelik bir durum yok degilmi bu tabloda hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, ilac/antibiyotik vermeyin.. Eger kusma cok etkili oldu ise, arkadan ishal gelmeyebilir. Atesin olmasi daha hala mikroplarin vucutta oldugunu gosteriyor. Acele etmeyin. Yatsin, istirahat etsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Asla hocam siz verin demeden vermem tabikide hocam ateşi 40 a yanaştı ateş dusurucuyle rahatladı şuan biraz ıshal halen yok bugün öğlen normal kaka yaptı.. ara da sırada karnım ağrıyor diyor ama hemen geçiyor... Bu ne sizce hocam yediği biseymi dokundu ... yoksa viral enfeksiyonmu ... iştah sifır şuan hocam buda normal sanırım... iyiki varsınız hocam sizi tanımasam deli divane ateşi var çocuğun diye gezecektim hasta çocukla kosturacaktim karın röntgeni bile isterlerdi eminim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam apandisit olma ihtimali da varmıdır gaz çıkardı gürültülü bir şekilde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.. Karin ici ile ilgili ameliyatlik HER DURUMDA; Karin agrisi devamlidir, hic ara vermez ve siddeti gittikce artar.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Anladım hocam şuan ateşi düştü sessiz bi şekilde uyuyor terleyerek ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam kızım sabah uyandı iyi bir şekilde ağrı ateş vs tamamen bitti... halsizlik ve ıstahsizlik var azıcık... ama biraz kabız gibi zor tuvalete çıkıyor ben ıshal beklerken bu kabız da neyin nesi.. ? Rahatlatıcı bisey kullanmaya gerek varmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|