|
Grip bir garip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 01:20 |
Hocam iyi çalışmalar
Malum grip sorularından biri ancak Cevabını bulamadım yazılarınızda. Kreşin ilk yılı. Sayenizde hazırlıklıyız. 2 Eylül de grip başladı. Geniz eti büyük ve sayenizde alınmadı hatırlarsanız. Hafif arazlarla sonlanırlen 29 eylülde grip tekrarladı. Yine gece horultu, arada bally kıvamlı sümük, arada genizden arada balgamlı sabahları kuru öksürük dışında araz kalmadan bugüne geldik. Tabi ki ilaç kullanmadık. Fakat iki ayı bulmasına rağmen balgamlı geniz öksürüğü ve beslenirken burun tıkanıklığı geçmiyor. İki kez illiadin damla yaptım üçer gün. Kulak temiz olmasına rağmen. Ciğerde de ses veya sıkıntı yok. Ama geceleri uykunun özellikle ilk etabında genizden öksürük geçmiyor. Sabah da uyanınca önce kuru kuru. Sonra yeşil bally kıvamlı burun ifrazatı ile rahatlıyor. 2-3 hafta dediğinizi biliyorum ama iki ay oldu yazmadım. Atladığım birşey var mı hocam? Yoksa böyle devam mı? Bu arada sık sık banyo yapıyor. Sıcak buharda da aynı sabah akşam. Yapmam gereken ne var? Bu haldeyken de ateşi yokken yaptırabileceğimi sayenizde bildiğimden, mecburen! üçlü grip aşısını yaptıracağım. Daha fazla beklemenin alemi yok bu sistemde. Bu da doğru mudur? Sevgiler, saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk defa Kres/Yuva'ya baslayanlarda hep bu AYNI sikayetler vardir. Sadece benim dediklerimi yapin, yoksa, Turkiye'nin, pust cocuk doktorlari cocgunuza hemen; Astim veya Allerji tanilari koyarak, verecekleri ilaclarla caniniza okurlar. Aksamlari ColdMix yapmayi unutmayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|