Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nötropeni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

nötropeni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inchmz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inchmz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nötropeni
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2018 Saat 23:03
Yukarı Dön
inchmz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inchmz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2018 Saat 23:14
merhaba hocam 
benim 8.inci ay 2017 doğumlu bir kızım var sırasıyla resimde görüldüğü üzre yaklaşık 10 aylık iken (05.06.2018 tarihinde )  12 aylık iken (15.08.2018 tarihinde ) ve en son 14 aylık iken kan tahlili sonuçlarını içerir resim gönderdim. Kızımda nötrofil değerinin düşük olduğunu ve kemik iliği aspirasyonu önerdiler ben de başka bir hastaneye yönlendim ancak sizin fikrinize ihtiyacım var henüz hiçbir işlem yaptırmadım. acaba kan tahlil sonuçlarını yorumlayabilirmisiniz.sayın hocam çok  teşekkürler, 
not : kızımda hiçbir değişik negatif  fiziksel durum yok aksine çok hareketli gayet saglıklı görünüyor.

ayrıca kızımda demir eksikliği var bunun için ne önerebilirsiniz

Düzenleyen inchmz - 12 Kas 2018 Saat 23:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2018 Saat 04:29
Resimler acilmiyor..
www.yollayap.com     sitesinden gonderin…

VE LUTFEN RESIMLER DEVASA BOYUTTA OLMASIN!!! 
Yukarı Dön
inchmz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inchmz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2018 Saat 23:50
http://m.YollaYap.com/bbtc/1542141311992.jpg

merhaba hocam resim linkini yollayabildim diğer türlü resim yükleyemedim malesef şimdiden çok teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 00:50
Rapor: SAHTE!!! 
1- Butun degerler, yasina uygun. Sahtekar laboratuvar, ERISKIN "Referans araliklarini" kullanmis. 
Turkiye'de bu sahtekarlik cok yaygindir.. Resmen, Doktor-Laboratuvar ikili cetesi gibi calisirlar. 
2- Enfeksiyoz Mononukleoz denilen VIRAL bir enfeksiyon gecirmis.. Lenfosit ve Notrofil degisikligi ve
 bilhassa MONO yuksekligi bu enfeksiyona baglidir.
3- Turk doktorlari ve Prof. lari bu hastaligi bilmezler… 
SAKIN bu aptallarin gazina gelip, herhangi bir yere gitmeyin, herhangi bir tetkik de yaptirmayin. 
Bu pustular bu sekilde para kazaniyorlar.. 
4- Demir eksikligi filan da YOK... enfeksiyonlarda daima bu tip degisiklikler olur.. Bunlari: ya bilmeyecek
 kadar aptallar yada sahtekarlar!!
SAKIN KURCALATMAYIN!! 

Yukarı Dön
inchmz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inchmz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 00:58
hocam cevabınızı  sabırsızlıkla bekledim  çok teşekkürler umarım bu ülkede sizin gibi doktorların sayısı artar ,
yazılarınızı yorumlarınızı sürekli okuyorum iyi geceler 
Yukarı Dön
inchmz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inchmz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 01:21
hocam affınıza sıgınarak bir şey daha sorabilirmiyim kızımın aşı ları geldi kızamık aşısı acaba nötrofil i düşük iken kızamık aşısı yaptırabilirmiyiz 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 03:55
Dusuk diye bir sey yok!!   Sizin de suur altiniza islemisler!!  
Gecirdigi VIRAL enfeksiyona bagli bir reaksiyon!! Her VIRAL enfeksiyonda olur.
Asisini yaptirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.