|
Astim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 22:37 |
Hocam bızim hastaligimiz 4 aylıkken başladı oğlum ilk gribinde daha tıkandı solunum dk 60 olurdu o kış kabus gibi günler geçirdim her tıkandığinda çığlık çığlığa bir ağlaması olurdu acilde bulurduk kendimizi iğneler havalar eve gelirdik bu durum yaklaşık iki kış sürdü ablasida ilk okula başladı o dönem o hasta oldukça oğlumda hasta oldu ve sonuç hep tikanma artık kafayı yemek uzereyken göğüs hastalıkları profesörü olan bir doktor buldum Bursa'dan oğlum gene tikanik haldeyken muayene etti ve hisiltili bebek dedi astım diyemeyiz daha çok küçük üç yasa kadar atlatır dedi ama genede astım ilacı olan onceair toz verdi yanına da birtane alerji şurubu bunu hergun vericen dedi şurubu vermedim ama astım ilacına istemeyerek de olsa basladim çarem kalmamisti çünkü subattan haziran ayına kadar verdim ve bütün kışi hasta geçiren oğlum o kış hiç hasta olmadi Mayıs ayında grip oldu ondada tıkanma olmadı neyse Haziran'da ilacı bıraktık ve çok şükür iki kez daha grip oldu ama tıkanma olmadı artık ilaçta kullanmıyoruz bizim bu tikanmalarimiz neden olmuş olabilir o ilaç bize ne yaptıda oğlum bir daha tikanmadi inanin çok kötü olurdu çocuk inlerdi karnı inip çıkardı nefesini saymaya yetişemezdim ama çok şükür nerdeyse bir senedir öyle olmadı hisiltili bebek böyle geçici bir durum mu insalllah bir daha olmaz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merak edilecek, ciddi bir tikanma olsa idi, dudaklarda morarma olurdu.. Griplerde, bunye (Akcigerler), mikroplar ve ifrazat Akcigerlere inmesin diye bronslarda daralma yapar.. Solunum , dakikada 60'dan fazla olmadikca, ilac kullanmanin bir yarari olmaz.. En azindan, bu yasta Astim olamiyacagina ikna olmusunuzdur.
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Yok hocam saturasyon hiç düşmedi ama çocuk kafasını kaldıramicak hale gelirdi astım diye çok korkuttular ama siz hep olmadığını sadece tek bir belirtiyle astim olmuyacagini söylerdiniz aslinda bir doktorda nezlesi göğüse inmiş demişti bronsiolit le aynıydı belirtiler ama bununda her gripte olması canımı sıkıyor du bronsiolit te bu kadar sık tekrarlamaz sonuç olarak hocam 3 griptir normal bir şekilde atlatiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz, benim dediklerime bakin… Benim dediklerimi uygulayin. Turk cocuk doktorlarini pek ciddiye almayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|