|
Sürekli Burun Tıkanıklığı (Yıl boyu) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
musoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sürekli Burun Tıkanıklığı (Yıl boyu)Gönderim Zamanı: 17 Kas 2018 Saat 11:29 |
|
Sayın Hocam Merhaba 4,5 yaşındaki oğlumda yıl boyu devam eden burun tıkanıklığı var. Denize bile gittiğimizde gün içinde burun tıkalı olabiliyor. Bu yıl ana okuluna başladı. Beslenmesi, boyu ve kilosu iyi, Sürekli kullandığı bir ilaç veya operasyon yok. Yaklaşık 1 ay önce kulak sancısı ve hafif ateşle KBB’ye gittik. Sağ kulakta Orta Kulak İltihabı; Sol kulakta Sıvı Toplaması denildi. VERİLEN TEDAVİ: Klamer (KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM) rinoclenil 1 ölçek. once air şase deloday 1 ölçek. İki ay geçmezse tüp vs. (Sayenizde olayın mekanik olduğunu kavradım) SORULAR 1. Acaba burun tıkanıklığı viral mi alerjik mi? Yoksa ikisi de aynı anda mı oldu? 2. Illiadin ve Ser. Fiz. Dışında Sürekli kullanılacak bir Sprey veya Şurup Tavsiyeniz var mı? 3. Çocuk Alerji uz. Gitmemize gerek var mı? 4. Urfa, Gaziantep veya yakın bölgede tavsiye edeceğiniz KBB uz. Var mı? TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2018 Saat 18:51 |
|
Bazi cocuklarda, burun boslugu daha dar olabiliyor… Gecirilen enfeksiyonlar sonucunda olusan ODEM, uzun sureli tikanmalara sebep olabilir. Ara ara Iliadin damla kullanin… Allerji ile hic alakasi yok, sakin Cocuk doktorlarinin gazina gelmeyin, onlar: Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler. |
|
![]() |
|
musoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2018 Saat 21:08 |
|
İlliadin, ser.fiz. devam.
Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürler hocam. Kendinize iyi bakın saygılarımla
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|