Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Idrarda yanma.. zor idrar yapma ... Idrar da kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Idrarda yanma.. zor idrar yapma ... Idrar da kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Idrarda yanma.. zor idrar yapma ... Idrar da kan
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 18:25
Hocam 5.5 yaşındaki kızımın idrarını yaparken yanma şikayeti vardı ... sabunlu su  hijyene dikkat etme derken düzelmişti bugün anaokulundan aradılar çişini yapınca yanmış yine gittik aldık doktora baktı yarın için verin tahlilleri dedi antibiyotik yazdi fixef isminde bir doz verdim evde ... Sonra kızım su içti iki bardak cise çıkınca avaz avaz ağlamaya başladı zorla yapıyordu koyu sarı akinti geldi önce sonra daha koyulastı kan gibi gelmeye başladı hocam pıhtı gibi de geldi ... tabi nöbetler halinde ağlaya ağlaya yapıyor acile koştuk çocuk rahatlamıştı birazcık seruma gerek yok antiyotigini verin dedi yarında tahlil vericez zaten.. bu nedir hocam öngörünüz nedir bu konuyla ilgili... yas  5.5 kilo 19 boy 117 cm 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120431
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:04
Kaka yaptiginda, altini kim siliyor??? Kesinlikle temizlemede hata var!! 
Ates yoksa, sakin antibiyotik vermeyin, sabunlu sicak su ya devam edin.. Alt temizligini iyi yapin.
Daima; onden arkaya dogru silinecek. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:07
Hocam kendi yapıyor kendi de pek beceremiyor sanırsam yardımcı var aslında ama güya kendi kendilerine öğreneceklermiş hocam elim ayağım dolandı kanı görünce ne yapacağımı şaşırdım böbreklerde falan bisey yoktur degilmi yani o kısımlara dair bir bulgu yok idrarını yapıyor arkasından iki damla kan ağrılı bir şekilde geliyor yarın da tahlil vereceğiz bakalım ne çıkacak 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:08
Evde ben yapıyorum ama okula başladı başlayalı böyle durumlardan kurtulamıyoruz hep hasta hocam hep bende mahvoldum üzülüyorum hocam bana bir teselli verin 😔😔
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:12
Kesinlikle, dogru durust alt silmesini bilmeyenler yapiyor!! 
Kizinizi siki bir sekilde sorguya cekin.. Kim, nasil, ne sekilde alt siliyor, o zaman belli olur.
Gerekirse okul ile gorusun.. 
Yoksa bu aptal doktorlar caniniza okurlar.. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:28
Zaten söylüyor hocam çorabıma isiyorum bisey olmaz diyor abla diyor nolcak işte böyle boyle hastalanıyorlar ... tahlil verelim de size de atayım hocam kızım şuan rahat gibi idrara cıktı gene idrarından sonra iki damla sancılı kan  geldi inşallah geçecek böyle boyle ilerlemez degilmi böbreklere hocam şuan en büyük korkum bu oturdum iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 20:42
Özel sabun aldım hocam temizlik için kullanıyorum şimdi ... ateşi de akşam hafif var gibi hissettim ateş düşürücü verdim şuan gayet iyi halsizlik durduk yere ağrı ıstahsizlik falan yok hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 03:34
Oyle zirt-pirt atesi dusurmeyin…. Ancak cocuk rahatsizlik hissederse, dusurun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.