|
iliadin damla kullanım şekli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gndz1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 12:45 |
Hocam merhaba, 5,5 yaşındaki kızımda geniz akıntısı ve öksürük var. İliadin damla kullanmam gerikrise bu damlanın kullanma metodunu tam bilemiyorum. 2x2 damla diye geçiyor eski yazılarınızda. Ben damlalığa maksimum dolum yaparak hepsini tek seferde boşaltacak mıyım? Yoksa bu işlemi iki kere mi yapacağım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 damla= damlaligi yavasca siktiginizda gelen 1 (bir) damla… 1 damlalik= damlaligin tamami… 2x2'ser damla, her iki burun deligine, ikiser damla demektir.. Iki damla bir tarafa, iki damla obur tarafa..
|
|
![]() |
|
gndz1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam teşekkürler, bu damlalık öyle bir yapıya sahip ki zaten maksimum çeyreği kadar ilaç alıyor içine. Bu yüzden terettüt ettim.
|
|
![]() |
|
Hocam 1 damlalığın içine 4 damla sığıyormuş, sayarak gördüm. Ben çocuğun burnuna sabah 4 akşam 4 olmak üzere iki burun deliği için toplam 16 damla damlatmış oldum . sadece 2 gün kullandım aradan 1,5 gün geçti, bir problem olur mu, önlem almam gereken bir durum oluşmuş mudur? çocuk 5,5 yaşında
Düzenleyen gndz1 - 21 Kas 2018 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz.. Onemli olan SURE dir... Siz genede benim anlattigim gibi damlatin.
|
|
![]() |
|
Sağolun hocam.ilacı üreten firmayla konuştum, doz aşımı olmamıştır dedi müdürleri. Buradan herkesi uyarayım eczacı kalfası ilacın üstüne 3x2 yazmış. Damla yazmamış. Okumadan ilaçları kullanmamak gerekli.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kalfa" dediginiz kimdir???? Cirakliktan yetisme, cahilin tekidir.. Dunya'nin hicbir yerinde, bizdeki bu "kalfa" sacmaligi yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|